Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κοινωνικό παντοπωλείο και στη Ρόδο


Ρόδος, Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Κοινωνικό Παντοπωλείο δημιούργησε η Νομαρχία Δωδεκανήσου στη Ρόδο και από μεθαύριο Τετάρτη αρχίζει η διανομή τροφίμων στους δικαιούχους, οι οποίοι έχουν καθοριστεί βάσει των επίσημων στοιχείων της Διεύθυνσης Πρόνοιας.


   Υπενθυμίζεται, ότι η νέα αυτή δομή, που αποσκοπεί στην στήριξη οικογενειών αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας, στεγάζεται στις εγκαταστάσεις της πρώην ΥΕΒ (Υπηρεσία Εγγείων Βελτιώσεων), απέναντι από το εργοστάσιο της ΚΑΙΡ.
   Η τροφοδοσία και η αποθήκευση τροφίμων, όλα προσφορά ντόπιων επιχειρηματιών, συνεχίστηκε και χθες, με την προσωπική επίβλεψη του νομάρχη Δωδεκανήσου Γιάννη Μαχαιρίδη, που δεν παρέλειψε για μία ακόμα φορά να εκφράσει τις ευχαριστίες και την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση που επέδειξε ένα μεγάλο μέρος της τοπικής αγοράς να στηρίξει έμπρακτα το νέο αυτό εγχείρημα.
   «Κάθε μέρα που περνά προστίθενται και άλλοι Ροδίτες επιχειρηματίες που εκφράζουν το ενδιαφέρον τους και δηλώνουν διατεθειμένοι να βοηθήσουν, αναγνωρίζοντας τον σκοπό λειτουργίας του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ανακουφίζοντας τους συνανθρώπους μας που έχουν την ανάγκη όλων» τόνισε ο κ. Μαχαιρίδης, ευελπιστώντας ότι με τη συνεργασία και των δικαιούχων η όλη διαδικασία διανομής των τροφίμων θα εξελιχθεί ομαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.