Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΕΦ



Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής (φωτό), ζήτησε την παραίτηση του προέδρου του ΣΕΦ, Γιάννη Βασιλειάδη και των μελών του Δ.Σ., καθώς διαπιστώθηκε αδιαφάνεια στιςπροσλήψεις που γίνονταν στοΣτάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Συγκεκριμένα αποδείχθηκε ότι πολλά άτομα που προσλήφθηκαν ήταν συγγενικά πρόσωπα μελών της επιτροπής επιλογής προσωπικού και μελών του... Δ.Σ. του ΣΕΦ.
Ο Παναγιώτης Μοιτσαξής όρισε παράλληλα υπηρεσιακή διοίκηση υπό την προεδρία της Μαρίας Μανιδάκη, προϊσταμένης του αρμοδίου τμήματος για την εποπτεία των νομικών προσώπων, που υπάγονται στην αρμοδιότητα της ΓΓΑ.
Επίσης όπως έγινε γνωστό από τη σχετική ανακοίνωση η υπόθεση έχει διαβιβασθεί στην Εισαγγελία, η οποία θα προβεί στις ανάλογες ενέργειες.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΓΑ έχει ως εξής:
«Ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, αφού έλαβε υπ' όψιν του εμπιστευτικό πόρισμα του ΑΣΕΠ, από το οποίο προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι στη διαδικασία προσλήψεων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), επιδείχθηκε ανεπίτρεπτη εύνοια σε συγγενικά πρόσωπα μελών της επιτροπής επιλογής προσωπικού, μελών του δ.σ. του ΣΕΦ και άλλων, καθώς και ότι η υπόθεση αυτή έχει διαβιβασθεί στην Εισαγγελία για τις δικές της ενέργειες, ζήτησε την άμεση παραίτηση του Προέδρου του ΣΕΦ Ιωάννη Βασιλειάδη και των μελών του διοικητικού του συμβουλίου.
Μέχρι τον ορισμό της νέας διοίκησης του ΣΕΦ με τη διαδικασία της ανοιχτής διακυβέρνησης, ορίστηκε υπηρεσιακή διοίκηση αποτελούμενη από διοικητικά στελέχη της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υπό την προεδρία της Μαρίας Μανιδάκη προϊσταμένης του αρμοδίου τμήματος για την εποπτεία των νομικών προσώπων, που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού».

2 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ ΣΕ Κ.ΣΟΥΦΛΕΡΙ ΚΑΙ Κ.ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ένα από τα μεγάλα ΑΕΙ που εδρεύει στην Αθήνα, έχουν γίνει τα τελευταία 13 χρόνια παράνομες προσλήψεις, με πλαστές προϋπηρεσίες, πλήθος συγγενών καθηγητών, υπάλληλων κ.λπ. Αυτές έγιναν από προϊστάμενους, διοικήσεις, κ.λπ. Πρόσφατα ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ότι, το συγκεκριμένο ΑΕΙ θα μπει στο πρόγραμμα διαθεσιμότητας υπαλλήλων!! Τα μέλη της οικογενειοκρατίας αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία. Εκλέγουν υπηρεσιακά συμβούλια, διοικήσεις, συνδικαλιστές κ.λπ. Τελευταία η συνδικαλιστική αλητεία κ.λπ., υπεύθυνοι για παράνομες προσλήψεις, ακόμη και τέκνων τους, με περίσσευμα θράσους κάνουν προτάσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, για την διαθεσιμότητα και την αξιολόγηση υπαλλήλων. Επομένως έχουν πλήρη κάλυψη. Όλους αυτούς πρέπει να τους στείλουν αμέσως στον Κορυδαλλό. Με την διαθεσιμότητα θα «την πληρώσουν» οι έξω από τις "φαμίλιες". Σε ένα τέτοιο εργασιακό περιβάλλον, είναι δυνατόν να ζητά το Υπουργείο εσωτερική αξιολόγηση; Δεν χρειάζεται διαθεσιμότητα, να σταλούν στον Κορυδαλλό για εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος. Αν το κάνουν, θα αδειάσει το ΑΕΙ και ως εκ τούτου δεν θα χρειαστεί διαθεσιμότητα. Η διαθεσιμότητα θα τους σώσει από τις ποινικές ευθύνες ή ακόμη χειρότερα να παραμείνουν στην θέση τους και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα οι εκτός οικογενειοκρατίας. Μπορείτε να δείτε στην απογραφή υπαλλήλων που έκανε το υπουργείο, να έχουν τα ίδια επώνυμα -αν και θα δείτε μέρος μόνο των ημετέρων- ή από τον τηλεφωνικό κατάλογο του ΑΕΙ. Θα δείτε να γίνονται υπάλληλοι στα 60 τους, πρώην συναλλασσόμενοι εργολάβοι με το ΑΕΙ κ.λπ. Εκτός, εάν η κυβέρνηση με προκάλυμμα την διαθεσιμότητα υπάλληλων στο συγκεκριμένο ΑΕΙ, διασώσει τους παράνομους. Ε, όχι και έτσι, «Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει»!. Η κοροϊδία και κουτοπονηριά σε τέτοιο σημείο, είναι πλέον εμετική. Επιβάλλεται να σταλούν εισαγγελείς και επιθεωρητές τάχιστα. Τέλος πια στα τεχνάσματα και τις μεθοδεύσεις. Ας αφήσουν την άθλια προπαγάνδα για «κοπανατζήδες» (άλλο και αυτό), που αποβλέπει στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης για να μην πουν για τις παράνομες προσλήψεις με πλαστές προϋπηρεσίες, αορίστου χρόνου, την οικογενειοκρατία, τις «φαμίλιες», τους κομματικούς στρατούς, τους μεγαλοεπίορκους που έκαναν τις παράνομες προσλήψεις, τα παρεπόμενα αυτών, όπως η διαφθορά, τα εγκλήματα κατά του Δημοσίου συμφέροντος, ο παράνομος πλουτισμός, τα εικονικά ή κατατμήσεις για έργα, συντηρήσεις, προμήθειες κ.λπ.

    ΠΕΤΡΟΣ








    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.