Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Σε 2ωρη στάση εργασίας καλεί τους εργαζόμενους το Ε.Κ Λιβαδειάς


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς, αποφάσισε την κήρυξη 2ωρης Πανεπαρχιακής Πανεργατικής Στάσης Εργασίας την Τετάρτη 30 Δεκέμβρη 2009 και ώρες 12.00 έως 14.00, σε ένδειξη συμπαράστασης στα Σωματεία της δύναμής του, Σωματείο ΄Ενωση εργαζομένων στο Αλουμίνιο της Ελλάδος και του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων που εργάζονται στις εγκαταστάσεις του Αλουμινίου και δραστηριοποιούνται σε εργασίες επεξεργασίας Μετάλλου «Αλληλεγγύη », μετά από τον θάνατο του σ. Λουκά Κουσκούκη ο οποίος είχε υποστεί εγκαύματα σε εργατικό ατύχημα , στο χώρο του Αλουμινίου στις 2/11/2009 και τελικά υπέκυψε αργά χθες το βράδυ .


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς και όλοι οι εργαζόμενοι εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας στην οικογένεια του άτυχου εργαζόμενου κατανοώντας ότι τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη απώλεια.
Απαιτούμε την ουσιαστική λήψη μέτρων πρόληψης, υγιεινής και ασφαλείας, την εφαρμογή της νομοθεσίας, την ίδρυση φορέα ασφάλισης επαγγελματικού κινδύνου και την αυστηροποίηση των ποινών απέναντι σε κάθε υπεύθυνο.
Για το Δ.Σ. 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.