Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τεράστιο σκάνδαλο στη Γερμανία: Ανακαλύφθηκε ναζιστικό στρατόπεδο παραστρατιωτικών γεμάτo όπλα και κύκλωμα στο γερμανικό Στρατό

terastio-skandalo-germania-anakalifthike-nazistiko-stratopedo-parastratiotikon-gemato-opla-kikloma-germaniko-strato-620x389
Τρόμος στην Ευρώπη από την αποκάλυψη δικτύου ακροδεξιών οργανώσεων τόσο εντός Γερμανίας όσο και σε άλλες χώρες , οι οποίες ετοιμάζονται για αστικό πόλεμο με τους μουσουλμάνους πρόσφυγες εντός των πόλεων της ΕΕ.
Για του λόγου το αληθές , η  γερμανική αντιτρομοκρατική αστυνομία ανακάλυψε ένα μέρος ενός μεγάλου δικτύου των ναζιστικών εξτρεμιστικών ομάδων σε στρατόπεδα που λαμβάνει χώρα  παραστρατιωτική εκπαίδευση μέσα στα δάση.
Εκεί ανακαλύφθηκε μετά από πληροφορίες μια τεράστια ποσότητα οπλισμού ( αυτόματα , πιστόλια, χειροβομβίδες κά)  και ναρκωτικών, αλλά οι ερευνητές από την παρακείμενη πόλη, ανέφεραν ότι συνελήφθησαν τουλάχιστον 13 ύποπτοι που ήταν γνωστοί  στην αστυνομία ,  οι οποίοι αποτελούν ένα μικρό μέρος μιας ευρωπαϊκής  κοινοπραξίας ακροδεξιών οργανώσεων .

neonazi-1
Η αστυνομία βρήκε εκτός από τα όπλα και  υλικά προπαγάνδας, κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές σε 14 θέσεις στη Θουριγγία, Erfurt και Γκέτινγκεν. Αυτές οι πόλεις είναι μόνο ένα μικρό μέρος του δικτύου εντός Γερμανίας.
Ο εκπρόσωπος της γερμανικής αστυνομίας είπε ότι η επιχείρηση είχε στόχο «εγκληματική οργάνωση», που κατηγορείται για τη δημιουργία στρατοπέδου παραστρατιωτικών ομάδων  στο δάσος, σύμφωνα με ΜΜΕ .
«Πιστεύεται ότι κάποιοι από τους υπόπτους αποτελούν μέρος ενός τεράστιου  ενεργού τμήματος ευρωπαϊκής  διεθνούς οργάνωσης  ακροδεξιών οργανώσεων  που στοχεύουν στην εξάλειψη του κοινωνικού και κυβερνητικού  συστήματος στη Γερμανία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, θέλοντας να αναλάβουν  την εξουσία», ανακοίνωσε  η αστυνομία.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικές δυνάμεις από  έξι γερμανικά κρατίδια.
Κατά τη διάρκεια άλλης επιχείρησης συνελήφθη  ένας ακόμη νεοναζί  που δεν ήταν  αρχικά ήταν υπό έρευνα, και κατηγορούνταν για επίθεση, και ο οποίος τραυμάτισε  δύο αστυνομικούς. Μαζί του βρέθηκαν αντικείμενα και ναζιστικά σύμβολα.
Πιστεύεται ότι ήταν μέλος του λεγόμενου κινήματος «Rajhbirger», το οποίο υποστηρίζει ότι η σημερινή γερμανική κυβέρνηση της Μέρκελ-Σόιμπλε είναι  παράνομη.
Την ίδια στιγμή εντός του γερμανικού στρατού υπάρχει αποδεδειγμένα νεοναζιστική οργάνωση στα πρότυπα του Φετουλάχ Γκιουλέν, προκαλώντας «βραχυκύκλωμα» στην γερμανική κυβέρνηση και αρχές  , που υποψιάζονται ύποπτα σενάρια σύμφωνα και με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.
Η πολιτική των Ευρωπαίων που δεν ακούν και δεν υπολογίζουν κανένα πολίτη χώρα μέλους της ΕΕ , η άκρατη εισροή μουσουλμάνων μεταναστών έχει γεννήσει ξανά το «τέρας» του εθνικισμού με πρωτοπόρο την Γερμανία.
Υπενθυμίζουμε την ύπαρξη  παλαιότερης έκθεσης των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, η οποία  είχε προκαλέσει πανικό στην κυβέρνηση συνασπισμού Μέρκελ και Σόιμπλε  σύμφωνα με  την οποία , ακροδεξιές  εξτρεμιστικές οργανώσεις στη Γερμανία είναι πανέτοιμες να «επιτεθούν» σε μουσουλμάνους μετανάστες, ενώ ευρίσκονται σε στενή συνεργασία άλλες παρόμοιες ομάδες σε όλη την Ευρώπη και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμη και στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αυτό είχε ανακοινώσει με όλες τις επισημότητες ο επικεφαλής της  γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών, επισημαίνοντας παράλληλα ότι όταν ξεκινήσει αυτό για το οποίο όλοι φοβούνται θα έχουμε έναν άγριο «εσωτερικό πόλεμο» εντός Ευρώπης .
Η ετήσια έκθεση των μυστικών υπηρεσιών του Βερολίνου αναφέρουν  ότι ο αριθμός των ακροδεξιών βίαιων πράξεων αυξήθηκε σε ποσοστό  42 τοις εκατό και  1.408 πράξεις, ενώ  ο αριθμός των εμπρηστικών  επιθέσεων  εναντίον κέντρων προσφύγων αυξήθηκε σε 75 από μόλις πέντε πριν από ένα χρόνο.
Στην  Γερμανία δρουν  πάνω από 20.000 φανατικοί βίαιοι ακροδεξιοί εξτρεμιστές, οι οποίοι έχουν στενές διασυνδέσεις με τον ναζιστικό και φασιστικό χώρο .
neo-nazi-back_1387347i_2013_1_24_22_38_16_b2
Οι ομάδες αυτές τείνουν να αποτελέσουν και να αντιγράψουν,  μια πρακτική του μεσοπολέμου στην Γερμανία με τα περιβόητα «φράικορπς» τα οποία πολέμησαν και διέλυσαν τις  ένοπλες δυνάμεις των Γερμανών κομμουνιστών.
«Αυτό δεν είναι απλώς ένα αμιγώς γερμανικό φαινόμενο», δήλωσε ο Hans-Georg Maassen, ο οποίος ηγείται της γερμανικής υπηρεσίας πληροφοριών  (Verfassungsschutz), σε συνέντευξη στο Reuters . «Η δεξιά εξτρεμιστική  σκηνή έχει δικτυωθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο, και σε ορισμένες περιπτώσεις, ακόμα και στις Ηνωμένες Πολιτείες», τόνισε .
Ο Maassen είπε ότι οι διεθνείς διασυνδέσεις  μεταξύ ακροδεξιών  εξτρεμιστικών  ομάδων εξακολουθούν να είναι λιγότερο δικτυωμένες παγκοσμίως  σε σύγκριση με την παγκόσμια εξάπλωση των τρομοκρατικών  ομάδων, (αλλά στην Ευρώπη μπορούν να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά). Δεν γνωρίζουμε ποιος ακριβώς θα κερδίσει επίσημα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου στην Γερμανία, ανάμεσα σε  Μέρκελ και Σούλτς , το σίγουρο είναι ότι αυτή η κυβέρνηση όπως και στην Γαλλία, Ολλανδία και αλλού,  κινδυνεύεουν άμεσα ,  διότι σύμφωνα με παλαιότερη έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου  Stratfor, επίκειται εξέγερση των Ευρωπαίων πολιτών κατά της πολιτικής της ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.