Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Εφτά χρόνια έχουν περάσει από την έναρξη του πολέμου στην Συρία με τις συνέπειες να είναι καταστροφικές για την χώρα και τον λαό της.

σιίτες
Εφτά χρόνια έχουν περάσει από την έναρξη του πολέμου στην Συρία με τις συνέπειες να είναι καταστροφικές για την χώρα και τον λαό της. Το χέρι που βάλανε στα εδάφη της Συρίας μέσω της «Αραβικής Άνοιξης» οι Ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, δημιούργησε μία πρωτόγνωρη κατάσταση που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Ομάδες διαφορετικής ιδεολογικής- θρησκευτικής τοποθέτησης από κοινού ή συχνά σε σύγκρουση μεταξύ τους, προκάλεσαν ένα χάος, το οποίο εκ’ πρώτης όψης φαίνεται φυσιολογικό αλλά στην ουσία, ήταν το… αποτέλεσμα από την οργανωμένη παρέμβαση της Διεθνούς Συμμαχίας υπό τις ΗΠΑ στα εσωτερικά της Συρίας, με εκατοντάδες πράκτορες και τους χιλιάδες μισθοφόρους.
Χώρες δορυφόροι των ΗΠΑ, όπως η Σαουδική Αραβία, το Κατάρ αλλά και το Ισραήλ με την Τουρκία, ανέλαβαν να υποστηρίξουν αυτή την παρέμβαση για να υπερασπιστούν και τα δικά τους συμφέροντα, οργανώνοντας, εξοπλίζοντας ,εκπαιδεύοντας τις ομάδες που έδρασαν στην Συρία αλλά και τις κατεύθυναν έτσι ώστε να πετύχουν αυτό το χάος.
Παράλληλα, οι χώρες της Δύσης, ενίσχυσαν με πολεμικό εξοπλισμό αλλά και με χιλιάδες μισθοφόρους αυτές τις οργανώσεις, οι οποίες με αυτόν τον τρόπο εμφανίστηκαν σαν φίλες και σύμμαχες με τους αντιπολιτευόμενους της Συριακής ηγεσίας.
Slaves welcome
Αγαπητέ Σύριε Πρόσφυγα, όλοι οι παραπάνω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ!!
Όλοι αυτοί, είναι ο πραγματικός λόγος που καταστράφηκε η χώρα σου, είναι ο λόγος που έχασες τους δικούς σου ανθρώπους, είναι ο λόγος που σε οδήγησαν στον ξεριζωμό!!
Οι ίδιοι είναι που σου κρύβουν την αλήθεια για το μέλλον που σου επιφυλάσσουν. Οι ίδιοι είναι αυτοί που τώρα μέσω ΜΚΟ σε κατευθύνουν και σε στέλνουν δούλο στα εργοστάσια και τις βιομηχανίες τους. Αυτοί συνεχίζουν να βγάζουν χρήματα από το έγκλημα που διαπράξανε στην χώρα σου και σε κάνανε να πιστέψεις πως είναι η μόνη σωτηρία.
Αγαπητέ αδερφέ μου Σύριε.
Οι ίδιοι σε βάλανε σήμερα να εμποδίσεις το άνοιγμα της Πρεσβείας της χώρας σου της Συρίας, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η ταλαιπωρία σου για τα χαρτιά σου
Αγαπητέ αδερφέ μου Σύριε. Δεν σου λέω να έρθεις στο πλευρό μου αλλά να με ακούσεις.
Να ενωθείς μαζί μου και να με βοηθήσεις να σταματήσουμε μαζί όσους κάνουν κακό στην χώρα σου και την πολεμάνε.
Να σταματήσουμε το έγκλημα στην Συρία και τον πόλεμο ώστε να μην υπάρξουν άλλα θύματα και έτσι να μπορέσεις να επιστρέψεις πίσω στην πατρίδα σου ασφαλής.
Είμαστε εδώ για σένα. Δεν έχεις κανέναν λόγο για να φοβάσαι και καμια μαφία δεν μπορεί να σε κυνηγήσει πλέον
Να θυμάσαι πάντα πως οι Σιίτες και οι Σουνίτες πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι απέναντι στον κοινό εχθρό που είναι ο Ιμπεριαλισμός, το Ισραήλ και η Σαουδική Αραβία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.