Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ποια Συμφωνία; Ποιου Παρισιού;

Κάθε φιέστα, διαφήμιση, ημερίδα και οργανωμένη ψευδολογία για τα ...αιολικά και την γενική καταστολή, ξεκινάει είτε από την Σωτηρία του Πλανήτη, την Παγκόσμια Υπερθέρμανση, το Πρωτόκολλο του Κυότο και, τελευταία, την Συμφωνία του Παρισιού.
Και η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία πήρε κάποια παράταση με την... Σωτηρία της Ψυχής. (Έκανε και διεθνή συνέδρια για να δώσει κύρος στην άσκηση).
Θέρμανση, ψύξη, αλλαγή, ο Καράμπελας και το κλίμα της Γης αλλάζει εδώ και 4,5 δις χρόνια και τι καλά που θα ήταν να υπάρχει ειρήνη, ευτυχία, αιώνια νεότητα, αειφορία κλπ.
Ποιο Πρωτόκολλο του Κυότο?
Ποια Συμφωνία του Παρισιού?
Τώρα οι Γερμανοί και οι Κινέζοι θα κοροϊδεύουν ο ένας τον άλλο μπας και φτιάξουν τα εμπορικά τους ισοζύγια, οι Γάλλοι θα κλαίνε που έχασαν την αυτοκρατορία τους το 1871, οι Άγγλοι που την έχασαν το 1945, οι Γερμανοί που δεν εκμεταλλεύτηκαν αρκετά τις μειονότητες στις ΗΠΑ για να μην τους βγει ο Τραμπ, οι Ινδοί και οι Κινέζοι θα χαχανίζουν αλλά έχουν τα δικά τους (για αν μην πω τα μεταξύ τους)  θεματάκια.
Οι κατουρλήδες μπορούν να κλαίνε όσο θέλουν. Εντάξει, χαλάνε και μερικές δουλειές... Δουλειές που βασίζονται στην Σωτηρία της Ψυχής (και Πρασινάλογα) προϋποθέτουν ότι είσαι και ο Αυτοκράτορας που διαλέγει ποιοί θα πάνε στην Σύνοδο και έχει και τους Δρουγκάριους του Στόλου δικούς του για κάθε ενδεχόμενο.
ΥΓ.
1) Το είχε τάξει σαφώς, προεκλογικά.

2) Το κόμμα του το είχε ξεκαθαρίσει από την στιγμή που ο άλλος, ο Νομπελούχος, πήγε στο Παρίσι και συμφώνησε σε ...παραβίαση του Συντάγματός του:  No way José, ο Πρόεδρος. όποιος και να είναι, δεν μπορεί να βάλει φόρους, μόνο οι νομοθέτες μπορούν. Οι Γάλλοι και οι Γερμανοί αποφασίζουν για τους δικούς τους (και τους δικούς μας) φόρους, όχι για τους Αμερικάνικους.

3) Και αυτός, και το κόμμα του, βγήκαν στις εκλογές.

4) Όλοι οι άλλοι κλαψιάρηδες δεν θα έχαναν ευκαιρία να το παίξουν και λίγο αντι-αμερικάνοι ή λίγο οικωλόγοι, εκ του ασφαλούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.