Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Δείτε αν βρίσκεστε στην λίστα των ανασφάλιστων οχημάτων

anasfalistanewsauto
Είτε έχουμε ασφαλίσει το όχημά μας, είτε όχι, ας ελέγξουμε αν η ασφάλειά μας δεν έχει… χαθεί στο χάος της γραφειοκρατίας και έχει βεβαιωθεί κάποιο πρόστιμο.
Πάνω απο 1.000.000 πρόστιμα-παράβολα έχουν αναρτηθεί στo Taxis, στα ΑΦΜ των κατόχων ανασφάλιστων οχημάτων (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Ελα όμως που πολλά απο αυτά δεν είναι ανασφάλιστα, ή ασφάλισαν το αυτοκίνητό τους λίγο πριν αναρτηθεί το πρόστιμο, οπότε αυτό δεν ισχύει. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι ο κάτοχος να απευθυνθεί στην εταιρεία που ασφάλισε το αυτοκίνητό του, ώστε να κάνουν μαζί το ανάλογο αίτημα διαγραφής απο τη λίστα.
Ομως πως μπορούμε να ελέγξουμε αν το όχημα μας δε βρίσκεται (ή βρίσκεται) στη λίστα των ανασφάλιστων που έχει το Υπουργείο Οικονομικών.

Με το παραπάνω Link συνδέεστε με το site του “Επικουρικού Κεφαλαίου”. Εκεί συμπληρώνετε το ΑΦΜ σας, τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός σας, συμπληρώνεται και τον κωδικό ασφαλείας (για να διαπιστώσει το σύστημα οτι είστε πραγματικός επισκέπτης και όχι Robot) και άμεσα μαθαίνετε την απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.