Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Φωτογραφική "παρέλαση" από τους “ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ”

Αναμφισβήτητα κάποιες φορές το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει κάποιες «ευαισθησίες» που πραγματικά εντυπωσιάζουν. 
Όπως τώρα π.χ που θεώρησε απαραίτητο να βγάλει ανακοίνωση και να μας γνωστοποιήσει ότι  «Η Νέα Δημοκρατία έχει διευκρινίσει ότι δεν συμμετέχει στη διοργάνωση της  συγκέντρωσης διαμαρτυρίας “ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ” στην Πλατεία Συντάγματος».  
 Καλά, όποια πρωτοβουλία πολιτών –κομματικά υποκινούμενη ή όχι, αυτό δεν το συζητάμε-οργανώνει μια συγκέντρωση, η Ν.Δ σαν πολιτικός φορέας θα βγάζει μια ανακοίνωση να μας λέει αν συμμετέχει ή όχι; Και γιατί δεν θυμόμαστε να το έχει κάνει ποτέ μέχρι τώρα;
Και η συνέχεια της ανακοίνωσης που κολλάει;: «Θεωρούμε, όμως, απαράδεκτες τις επιθέσεις που δέχονται όσοι πρωτοστατούν σε αυτήν την πρωτοβουλία. Είναι αυτονόητο το δικαίωμα των πολιτών να οργανώνουν συγκεντρώσεις και να εκφράζουν τις απόψεις τους με δημοκρατικό τρόπο», γράφει στην ανακοίνωση της η ΝΔ.
Πήρατε πρέφα εσείς καμιά επίθεση στους οργανωτές αυτής της συγκέντρωσης; Εμείς το μόνο που είδαμε είναι κάποια τρολαρίσματα στο twitter γι’ αυτή την αστεία μάζωξη που επιχειρούν κάποιοι απίθανοι τύποι σήμερα στο Σύνταγμα. 
Λέτε το κόμμα του Κυριάκου να βγάζει ανακοινώσεις και για τις διαδικτυακές τρολιές;


Διαβάζοντας, λοιπόν ποιοι πρωτοστατούν σ’ αυτή την μάζωξη κάναμε μια περατζάδα στο Ιντερνετ και στους παρουσιάζουμε:





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.