Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Αφάνταστη πλάκα στη συγκέντρωση υποστήριξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο mitsos175.

Απόλυτη επιτυχία είχε η συγκέντρωση υποστήριξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε απόψε στις 8 μμ στο Σύνταγμα. Η επιτυχία της συγκέντρωσης οφείλεται στους διοργανωτές της, αφού διεκδίκησαν δραστικές περικοπές, περισσότερη λιτότητα, υποδούλωση και λεηλασία από τους τοκογλύφους.

Μετά τις νίλες του Σαμαρά και του Βενιζέλου δεν πίστευα ποτέ πως θα υπάρξουν πιο αποτυχημένες συγκεντρώσεις. Προφανώς λογάριασα χωρίς τον Ταστόπουλο, τον Πλεύρη… όλους αυτούς οι οποίοι, όταν εμφανίζονται, εξαφανίζονται αμέσως οι άνθρωποι.

Ο Κούλης διακρίνοντας το αναμενόμενο στραπάτσο βγήκε από πριν και είπε «εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση». Ε όχι και δεν είχατε! Εφημερίδες, site κανάλια και κομματικός μηχανισμός προπαγάνδιζαν τη συγκέντρωση. Παρά όμως την κινητοποίηση οι παραιτηθείτε μάλλον παραιτήθηκαν οι ίδιοι. Εμ όταν το μήνυμα είναι «φύγετε εσείς να έρθει ο Κούλης και οι δικοί του κανίβαλοι να σας τρώνε περισσότερο» πώς να πάει κόσμος; Όταν μάλιστα κατεβαίνουν οι βουλευτές της δεξιάς φοβάται οποιοσδήποτε να πλησιάσει στο χιλιόμετρο. Σου λέει «αυτοί μας ληστεύουν από μακριά, από κοντά θα μας γδάρουν, θα μας πάρουν και το πετσί».


Πώς λοιπόν να είχε επιτυχία τέτοιο αυτοκτονικό εγχείρημα, αφού το μόνο που ήθελαν τα γαλαζοπράσινα γίδια ήταν αλλαγή δήμιου, διαχειριστή των σκανδάλων και των Μνημονίων και όχι ουσιαστική αλλαγή πολιτικής;

Τέτοιες ενέργειες -συγκεντρώσεις δεν τις λες με τίποτα - δίνουν τεράστια αβάντα και ανάσα στον Τσίπρα. Οι εναπομείναντες στο ΣΥΡΙΖΑ γελάνε με την ψυχή τους κι αυτή τη φορά έχουν πραγματικό λόγο. Η μη συγκέντρωση πρέπει οπωσδήποτε να προβληματίσει όχι μόνο τους επίσημους διοργανωτές, αλλά και τους ανεπίσημους, αυτούς που πραγματικά την αποδιοργάνωσαν, όπως επίσης εταιρείες δημοσκόπων, ΜΜΕ κοκ. Δεν βλέπω ούτε ενθουσιασμό, ούτε συμμετοχή, όταν πρόκειται για τον Κούλη και την ΕΕ.

Αρκά, αυτή η παταγώδης αποτυχία, στην οποία άκουσα πως συμμετείχες, ήταν μακράν η πιο αστεία γελοιογραφία. Νομίζω πως αυτή η καρικατούρα, η θεωρητική συγκέντρωση, ήταν το απόγειο της καριέρας σου. Κάναμε καινούριο συκώτι. Μπράβο!

Είχα καιρό να γελάσω έτσι, να το ξανακάνατε, είχε αφάνταστη πλάκα. Σίγουρα δεν ήταν φάρσα; Δηλαδή θεωρείτε ότι κάνατε συγκέντρωση; Την επόμενη φορά κάντε τη «συγκέντρωση» στο ταξί, να είστε κοντύτερα ο ένας στον άλλο. Κι αν βρείτε κάποιον να πηγαίνει Σύνταγμα, πάρτε το κι αυτόν, χωράτε μια χαρά.

Ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι εδώ και καιρό, έτσι δεν είναι διατεθειμένος να φύγουν οι λωποδύτες του ΣΥΡΙΖΑ, για να φάνε ξανά οι απατεώνες της ΝΔ και τα δεκανίκια της. Θέλει να πάνε στο διάολο ΟΛΟΙ τους με τα Μνημόνια παραμάσχαλα.

Γιαυτό Αλέξη, μη χαίρεσαι. Ο Κούλης και οι υπόλοιποι ανεκδιήγητοι «μένουμε σκλάβοι στην Ευρώπη» σου έκαναν ένα δώρο, ίσως κατ’ εντολή των τοκογλύφων, που δεν θέλουν να πέσεις, αφού εκτελείς τις εντολές τους και μαζί μ' αυτές όλους εμάς. Όμως πολύ σύντομα ο κόσμος θα εκφραστεί. Θα κάνει πραγματικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας. Και τότε θα δεις και πλήθος και παλμό.

Μην έχεις καμιά αμφιβολία ότι ο χρόνος είναι εις βάρος σου. Και εις βάρος όλων των υπολοίπων παρασίτων, που λυμαίνονται αυτό τον τόπο. Ο Κούλης, εσύ, τα υπόλοιπα σκουριασμένα γρανάζια του άθλιου συστήματος, σύντομα θα είστε παρελθόν. Καμία προβοκάτσια, καμιά γελοιότητα όπως η σημερινή, δεν πρόκειται να σας σώσει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.