Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο Τουρκος πρωθυπουργος μετοχος του ΟΛΘ!

tourkos-prothipourgos-metoxos-olth-620x450
Δεν έχουν ιερό και όσιο…
Διάλεξαν την ημέρα: Τη Δευτέρα 19 Ιουνίου, την ώρα που ο προσβλητικός για τη χώρα μας πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπιναλί Γιλντιρίμ βρισκόταν στο Μαξίμου, αγκαλιά με τον Αλέξη Τσίπρα, το ΤΑΙΠΕΔ ανακοίνωνε ότι ξεπουλάει το 67% των μετοχών του ΟΛΘ στη σύμπραξη εταιρειών του Ιβάν Σαββίδη κ.α. στην οποία συμμετέχει έμμεσα και η Γιλντιρίμ Holding της οικογένειας του Τούρκου πρωθυπουργού!
Μέσω μιας εταιρείας που έχει έδρα τη Μάλτα, μίας εκ των εταιρειών του ζάμπλουτου Τούρκου πρωθυπουργού, εφοπλιστή και επιχειρηματία, του οποίου η περιουσία μόνο στην Τουρκία, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ανέρχεται σε 130εκ. ευρώ.

Έτσι, μια και στη Θράκη κάνουν πλέον ό,τι θέλουν οι Τούρκοι, μια και –όπως καταγγέλλουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ- παραδίδουμε μυστικά στα σύνορα του Έβρου Τούρκους πολιτικούς πρόσφυγες στο καθεστώς Ερντογάν, ας παραδώσουμε και τη Θεσσαλονίκη στα πολυεθνικά, αεριτζίδικα κεφάλαια και στην εταιρεία του γιου του Γιλντιρίμ.
Θα θέσουμε όμως για μια ακόμη φορά το ερώτημα προς κάθε υπεύθυνο και αυτή τη φορά και στις δύο βαθμίδες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της συμπρωτεύουσας:
Είναι αλήθεια ότι στο πακέτο ΤΑΙΠΕΔ/Πιτσιόρλα για τους χερσαίους χώρους του ΟΛΘ συμπεριλαμβάνεται και όλη η παραλία της πόλης, από τις εγκαταστάσεις του λιμανιού μέχρι το Παλατάκι της Καλαμαριάς;
Η σιωπή τους είναι ένοχη.

print_screen_toparon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.