Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ



ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ

Ας κάνουμε πέτρα την καρδιά και ας δικαιολογήσουμε τ’ αδικαιολόγητα, όσο κι’ αν μας πνίγει το δίκαιο και οργιζόμαστε μέχρι ακρότητας. Πάνω απ’ όλα η αντικειμενικότητα, η τάξις και η ηθική.

1. Η ευχαριστήρια επιστολή του απελθόντος πρωθυπουργού προς τον Χριστοφοράκο δεν είναι τίποτε άλλο παρά κατασκεύασμα του Photoshop όχι γιατί το Μητσοτακέϊκο ήθελε να τον εκδικηθεί που δεν βοήθησε την Ντόρα να πάρει το δαχτυλίδι της αρχηγίας, αλλά ως οικογένεια φιλολυμπιακών σιγά που θα άφηναν ποτέ έναν βάζελο, όπως ο κουρασμένος, να πλησίαζε τον Χριστοφοράκο λειτουργώντας ως μεσάζων για να πάρει χορηγία από τη Siemens και ο αιώνιος εχθρός τους Παναθηναϊκός. O Ολυμπιακός έχει το προνόμιο να φέρει την αποκλειστική χορηγία της Siemens στη φανέλα του.
2. Τα χαρισθέντα 5.5. δις προς την Ακρόπολις Χρηματιστηριακή.
Η Νέα Δημοκρατία ως κόμμα συντηρητικό ήταν πάντα υπέρτης παράδοσης, τί θα ........
περιμένατε να κάνει επομένως;. Εσείςδεν συγκινείστε, δηλαδή, που βλέπετε ολόκληρο Παρθενώνακαι το όνομα «Ακρόπολις» από δίπλα ως σύμβολο της συγκεκριμένης εταιρείας;. Τίποτα δεν αισθάνεστε από το αρχαίο ημών κλέος και την κλασική Αθήνα του Περικλή;. Τί είναι δηλαδή 5.5 δις μπροστά στην υπερηφάνεια που νιώθετε για τον πολιτισμό μας και μόνο από τον απορρέοντα ήχο του ονόματος αυτής της χρηματιστηριακής;.

Πιο πολύ θα σας άρεσε να τα χαρίζανε σε εταιρεία που θα την λέγανε Morgan Stanley, Πριτς, Φριτς, Κλέφτ και δε συμμαζεύεται;. Που είναι ο πατριωτισμός σας;.



3. Η κουστωδία του κουρασμένου στο Βατοπαίδι. Έχετε και μεγάλο κώλυμα τελικά. Ακούς τον Χαρδαβέλλα να μιλάει για την αποσιώπηση από τα ΜΜΕ στην οποία αναφέρεται ο απελθών και βγάζει φλύκταινες. Σιγά ρε μεγάλε... Το σεμνά και ταπεινά δεν ήταν το σύνθημα του;... Εκλογική του εξαγγελία δεν ήταν;. Και αν δεν σου αρκεί αυτό, δες το και μεταφυσικά. Το παλικάρι δεν ήθελε να γίνει ντόρος, να μην το μάθει ο Θεός και ρίξει φωτιά να τους κάψει...

‘Αντε και καλά κρασιά, μέχρι τα επόμενα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.