Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

To φασιστόμουτρο του Βερολίνου έχει βάλει στόχο από το 2012 την Ελληνική ναυτιλία!

unnamed-file-13-620x428
Επειδή θεωρεί ότι η φορολογία στον κλάδο είναι μικρή! Και βρίσκει συμμάχους κιόλας μέσα στη χώρα που τον σιγοντάρουν! Συμμάχους, ανεγκέφαλους που δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους! Την ίδια ώρα που προσπαθεί να διαλύσει έναν τομέα στον οποίο η Ελλάδα είναι πρώτη παγκοσμίως, ζητώντας την φορολόγηση των Ελλήνων εφοπλιστών, την ίδια ακριβώς στιγμή μέσα στο 2016 έχει δώσει ΔΥΟ πακέτα φορολογικών απαλλαγών στους Γερμανούς Εφοπλιστές!!! Πακέτα με τα οποία τους χαρίστηκαν ολοσχερώς οι φόροι!!!
Προφανώς το … «πακέτο» που έφαγε από τους Ελληνες εφοπλιστές οι οποίοι τον κατατρόπωσαν στην μεγάλη φουστιά που πήγε να τους κάνει, τον έτσουξε! Το παιχνίδι του ήταν να καταστρέψει τους Ελληνες εφοπλιστές και να πάρει τα πλοία τους ως δώρο προς τους Γερμανούς! Τελικά, συνέβη το αντίθετο, με τους Ελληνες εφοπλιστές να αποκρούουν την επίθεσή του και να αγοράζουν για ένα κομμάτι ψωμί νεότευκτα γερμανικά πλοία το 2015!
Για να καταλάβετε πόσο μεγάλος φασίστας είναι ο σύγχρονος Μέτερνιχ, κατέστρεψε σχεδόν όλους τους τομείς της Ελληνικής Οικονομίας με την υπερφορολόγηση εκτός από έναν. Εκτός από τη ναυτιλία όπου εκεί έφαγε πολύ ξύλο γιατί νόμιζε ότι οι Ελληνες εφοπλιστές είναι σα τους ξεπουλημένους πολιτικούς που έχουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.