Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΛΑΡΚΟ : ΜΟΛΙΣ ΕΛΗΞΕ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ

Πώς θα πωληθούν τα «φιλέτα» των ΛΑΡΚΟ, ΕΑΣ, ΕΛΒΟΣύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , έληξε πριν από λίγο ( 5.οο μ.μ) η σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών με θέμα την περιβόητη αναδιάρθρωση της ΛΑΡΚΟ.

Στήν σύσκεψη από μεριάς Κυβέρνησης συμμετείχαν οι ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ,ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ( Υπουργείο Οικονομικών ) και ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ( ΥΠΕΚΑ ),απο το ΤΑΙΠΕΔ οι ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ , ΕΜΙΡΗΣ και ΦΟΥΛΙΔΗΣ ( Πρόεδρος , Διευθύνων Σύμβουλος και Σύμβουλος ) και από την μεριά της ΛΑΡΚΟ οι ΜΠΟΜΠΗΣ και ΤΣΟΥΤΡΕΛΗΣ (Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος Δ.Σ ).

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες και  την πρώτη ενημέρωση των εκπροσώπων του ΤΑΙΠΕΔ προς αντιπροσωπία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που βρίσκονταν αυτή την ώρα στο Υπουργείο , στην σύσκεψη διαμορφώθηκε το παρακάτω πλαίσιο θέσεων και κινήσεων που θα στοχεύουν στην άμεση διασφάλιση της βιωσιμότητας της εταιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της αποκρατικοποίησης της.


  • Αποκλείεται η ΔΙΧΟΤΌΜΗΣΗ της εταιρίας, η ΠΤΏΧΕΥΣΗ της και ο ΞΑΦΝΙΚΟΣ της ΘΑΝΑΤΟΣ.

  • Θα γίνει ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ της ΕΤΑΙΡΙΑΣ μέσω ενός μηχανισμού που μεταξύ των άλλων θα συμμετέχουν το ΤΑΙΠΕΔ και εκπρόσωποι των εργαζομένων,προκειμένου να απαλλαγεί η εταιρία από τα βάρη της ΠΑΛΑΙΑΣ ΛΑΡΚΟ και να προχωρήσουν στην ρύθμιση των χρεών που έχουν σχηματιστεί μέχρι τώρα προς την ΔΕΗ καθώς επίσης και την τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας που θα χρεώνει από εδώ και στο εξής η ΔΕΗ προς την ΛΑΡΚΟ.

  • Θα γίνουν περικοπές στους μισθούς των εργαζομένων.

  • Διασφαλίζεται η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΆ της εταιρίας.

  • Διασφαλίζονται οι ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Τα παραπάνω θα τεθούν επίσημα προς τους εργαζόμενους στο
αμέσως επόμενο διάσημα ( αύριο - μεθαύριο ) σε επίσημη συνάντηση που θα καλεστούν από την μεριά του ΤΑΙΠΕΔ.

ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΛΗΣ : Με αγωνία περιμένουμε την συνάντηση προκειμένου να διευκρινιστούν μια σειρά από σημαντικά ερωτήματα και απορίες που προκύπτουν από το παραπάνω πλάνο .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.