Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Καλώς ήθρατε στην EUROLAND!!


Κάπως έτσι δικαιώνονται οι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας.
Γιατί πριν από μερικές δεκαετίες τι άλλο θα ήταν εκτός από μια ακόμα ιστορία συνομωσίας η EUROLAND?
Μια οικονομική κυβέρνηση για όλες τις χώρες τις ευρωζώνης με αρχηγό των προσκόπων τον γνωστό μας πλέον Ρομπάί, θυμάστε εκείνον που ο Nigel Farage του φώναζε κατάμουτρα μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο who the hell you think you are…

Να λοιπόν ποιος είναι ο μελλοντικός Υπουργός οικονομικών του κράτους της Ευρώπης.

Τι ξημερώνει λοιπόν αύριο? Οι Η.Π.Ε , οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, αποτελούμενες από 17 ή και περισσότερα κρατίδια? Ο γαλλο-γερμανικός άξονας?

Κι εμείς, εμείς που πριν ένα μόλις μήνα βλέπαμε τους κυβερνώντες μας να χτυπάνε τα χεράκια σαν χαρούμενα παιδάκια που είχαν μόλις πάρει τη καραμελίτσα τους, ποια θέση θα έχουμε μέσα σε αυτή την Ομοσπονδία? Η μήπως θα είμαστε απέξω, με ένα φράγμα σαν εκείνο του Μεξικού να χωρίζει τις ανεπτυγμένες πολιτείες από τον φτωχό, διεφθαρμένο γείτονα που θα γίνεται καταφύγιο παρανόμων, λαθραίων, εγκληματιών και δυστυχισμένων αυτού του κόσμου? Ποιο ρόλο έχουν ονειρευτεί μέσα στα σχέδιά τους για τη γωνιά της αυτοκρατορίας τους?

Η Οικονομική Κυβέρνηση που όπως πρότειναν θα λέγεται Euro Council θα συνεδριάζει μια φορά το μήνα, θα εκλέγει τον Πρόεδρό της κάθε δυόμισι χρόνια υπό την επίβλεψη φυσικά των πάντων από τους δυο Κομισάριους του άξονα.

Μίκρυναν οι λαοί ξαφνικά.

Συρρικνώθηκαν μέσα στα λογιστικά τεφτέρια της αυτοκρατορικής φρουράς. 

Η επιβίωσή μας πλέον ορίζεται από πόρτες.....
Πόρτες όπου οι απεσταλμένοι μας περιμένουν ώρες απέξω υπομονετικά με τα χαρτάκια τους στο χέρι, ζητώντας ένα νεύμα συμπόνιας, ένα χάιδεμα στη μουσούδα....

Φυσικά το ερώτημα που γεννάται είναι εύλογο. 

Γιατί κατηγορούμε τη κυβέρνηση συνέχεια?

Υπάρχει κάποιος που θα είχε τη δύναμη και την ικανότητα από τον υπόλοιπο πολιτικό μας κόσμο να κάνει κάτι διαφορετικό? Έχουμε ενδείξεις κάποιου Σπάρτακου που θα οδηγήσει τους δούλους στην εξέγερση?

Οι εξελίξεις τρέχουν πλέον πιο γρήγορα από τη φαντασία των συνωμοσιολόγων. Όπως για πρώτη φορά έχουμε ένα λαό όπου ο ανενεργός πληθυσμός τρώει λάχανο τον ενεργό... έτσι και τα αληθινά σενάρια είναι τρομακτικότερα από τους εφιάλτες των ευφάνταστων συνωμοσιολόγων...

Τάξη, τάξη, τάξη.... πάντα με φόβιζε αυτή η λέξη. Δεν ξέρω γιατί, ίσως επειδή στα περισσότερα προφίλ των κατά συρροή δολοφόνων υπήρχε πάντα μια φράση τους που δήλωνε ότι «ήθελαν να βάλουν τάξη...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.