Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΣΕ ANOIKTH 'ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ' ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΕ ΜΕΡΚΕΛ - ΣΑΡΚΟΖΙ!



ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΑΙΟ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ, ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΟ ΔΟΓΜΑ! ΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΙΛΟΤΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΕΕ!

H OΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΓΑΛΛΙΚΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!

ΟΙ ΛΑΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ!


Την ουσιαστική συνταγματοποίηση των πλέον ακραίων νεοφιλελεύθερωνμονεταριστικών δογμάτων στην ΕΕ, ανακοίνωσαν σήμερα μετά τη συνάντησή τους οι Μέρκελ - Σαρκοζί.

Στη συνάντηση τους αποφασισαν τη θέσπιση το πολύ εντός ενός έτους, ενός "χρυσού κανόνα" τόσο για το έλλειμμα όσο και για το χρέος των χωρών της Ευρωζώνης! Βάσει αυτού, κάθε χώρα της ΕΕ, θα πρέπει να ενσωματώσει στο εθνικό της σύνταγμα, πλαφόν και για τα δύο αυτά δημοσιονομικά μεγέθη.

Ανεξαρτήτως, δηλαδή, ποιές είναι οι ανάγκες σε κοινωνική πολιτική και σε άλλους κρίσιμους τομείς.

Αυτό ονοματίζεται ως "οικονομική διακυβέρνηση" η οποία δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω, από τη δικτατορία του γερμανογαλλικού άξονα και του χρηματιστικού κεφαλαίου καταπατώντας κάθε έννοια λαϊκής και εθνικής κυριαρχίας και φυσικά δημοκρατικής νομιμοποίησης!

Παράλληλα, ως "υπερόργανο", της οικονομικής αυτής δικτατορικής οικονομικής διακυβέρνησης, προτείνουν τη δημιουργία, οικονομικού συμβουλίου για την Ευρωζώνη με θητεία 2,5 ετών και με πρόεδρο τον Χέρμαν Βαν Ρομπέι.

Μάλιστα, οι δύο χώρες συμφώνησαν και σε πρόταση για την φορολόγηση των χρηματοοικονομικών συναλλαγών αλλά και για την κοινούς κανόνες φορολόγησης των επιχειρήσεων Γερμανίας και Γαλλίας.

Την ίδια στιγμή, ακόμα και αυτό το ημίμετρο του ευρωομολόγου, παρατίθεται στις ελληνικές "καλένδες" και ορίζεται απλά κάτι το οποίο θα μπορέσει να υπάρξει στο τέλος (και αν) μιας διαδικασίας ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης!

Το γαλλογερμανικό πακέτο για την οικονομική διακυβέρνηση της Ευρωζώνης θα παρουσιαστεί επισήμως την Τετάρτη (17.8) στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι.

Τη στιγμή αυτή, ο επερχόμενος ολοκληρωτισμός στις δομικές λειτουργίες της ευρωζώνης και της ΕΕ, μπορεί να αποτραπεί μόνο με την πάλη των ευρωπαϊκών λαών, για την ανατροπή της νεοφιλελεύθερης - καπιταλιστικής τάξης πραγμάτων, σε κάθε χώρα χωριστά, με άμεσο βήμα την αποχώρηση των χωρών αυτών από την Ευρωζώνη και την ΕΕ! Αυτή η πολιτική στρατηγική, είναι η μόνη που μπορεί να οδηγήσει στην αποτροπή του κυοφορούμενου πανευρωπαϊκού ολοκληρωτισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.