Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τι είπαν οι βουλευτές της Εύβοιας στον πρωθυπουργό

Συναντήθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου την παραμονή των Χριστουγέννων....

Στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε συνάντηση των βουλευτών της Στερεάς Ελλάδας με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στα πλαίσια των επαφών του πρωθυπουργού με τους βουλευτές της περιφέρειας.
Στην συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε την παραμονή των Χριστουγέννων παρευρέθησαν βουλευτές από την Φθιώτιδα, την Φωκίδα, την Βοιωτία και την Εύβοια.
Οι Ευβοιώτες βουλευτές Γιώργος Ακριώτης, Ζωή Λιβανίου και Τάσος Πρατσόλης, αφού συνομίλησαν με τον πρωθυπουργό για τις πολιτικές εξελίξεις, του μετέφεραν ζητήματα που απασχολούν την Εύβοια και έκαναν προτάσεις για την ανάπτυξη του νομού.
Συγκεκριμένα η συζήτηση επικεντρώθηκε στην  κατασκευή του Περιφερειακού Χαλκίδας, αναφέρθηκε η επέκταση του προαστιακού προς Χαλκίδα αλλά  και η ενίσχυση της χρηματοδότησης για την κατασκευή του νέου Νοσοκομείου. Ειδικά επισημάνθηκε το ζήτημα των Διοδίων  και  οι εναλλακτικές λύσεις που δρομολογούνται.
Τονίστηκε ακόμη  από τους παριστάμενους βουλευτές η ανάγκη εξεύρεσης μακροπρόθεσμα βιώσιμων λύσεων σε ζητήματα που αφορούν  τη λειτουργία της ΛΑΡΚΟ. Τέθηκε επίσης η σημασία ανάδειξης του αρχαιολογικού χώρου της Αυλιδίου Αρτέμιδος με την τουριστική αλλά και την αναπτυξιακή του διάσταση.


Προέλευση: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.