Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ανακοπή μέχρι 18-1-2016 η μόνη επιλογή των ασφαλισμένων στις εταιρείες Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value

EVELPIDONΣτην ιστοσελίδα των εταιριών «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ» και «Commercial Value ΑΑΕ» αναρτήθηκε ανακοίνωση περί ολοκλήρωσης της διαδικασίας κατάρτισης και καταχώρησης των καταστάσεων των δικαιούχων απαιτήσεων κατά των δύο αυτών εταιρειών. Η αναγγελία των απαιτήσεων από τους ασφαλισμένους είχε ολοκληρωθεί στις 17 Σεπτεμβρίου 2015.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωση της ιστοσελίδας αναφέρονται τα εξής:
«Ανακοινώνεται στους ασφαλισμένους των εταιρειών ότι καταρτίστηκαν και καταχωρήθηκαν στην αρμόδια Εποπτική Αρχή (Τράπεζα της Ελλάδος) οι καταστάσεις δικαιούχων απαιτήσεων από ασφάλιση ζωής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση των στοιχείων
της επαληθευμένης απαίτησής τους με βάση τα καθορισμένα κριτήρια αναζήτησης στην ιστοσελίδα των εταιρειών.
Όσοι ασφαλισμένοι δεν έχουν συμπεριληφθεί στις ανωτέρω καταστάσεις,  μόνο με Ανακοπή κατά των Καταστάσεων στο αρμόδιο Δικαστήριο υπάρχει η δυνατότητα να συμπεριληφθεί η απαίτησή τους κατά των ασφαλιστικών εταιρειών, ώστε να δικαιούνται αποζημίωση σύμφωνα με τη διαδικασία που ορίζεται στη σχετική νομοθεσία.
Η προθεσμία για την κατάθεση της Ανακοπής λήγει σε 45 ημέρες από την τελευταία δημοσίευση των Καταστάσεων Δικαιούχων, δηλαδή λήγει τον Ιανουάριο 2016.
Σύμφωνα με ανακοίνωση των υπό εκκαθάριση ασφαλιστικών εταιριών ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και COMMERCIAL VALUE η προθεσμία για την άσκηση Ανακοπής στο Πρωτοδικείο Αθηνών λήγει την 18η Ιανουαρίου 2016. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.