Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΣΥΡΙΖΑ εναντίον Μπομπή

Evia Welle
Αναμενόμενη είναι η αλλαγή διοίκησης στη Λάρκο και μάλλον θα επισπευσθεί μετά την παρέμβαση των κεντρικών του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του διορισμένου από την προηγούμενη κυβέρνηση προέδρου της βιομηχανίας Κωνσταντίνου Μπομπή.

Ο κος Μπομπής είχε προκαλέσει με τους χειρισμούς του και στο παρελθόν καταγγελίες συνδικαλιστών, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρόεδρος του ευβοϊκού σωματείου Τάσος Θωμάς. Οι συνδικαλιστές τον κατηγορούσαν για κακοδιοίκηση και ρουσφετολογικές τακτικές. Τέτοια ζητήματα κακής διοίκησης κατήγγειλε τώρα και το τμήμα Βιομηχανίας και Ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ.
«Κάποιοι συμπεριφέρονται σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα στο πολιτικό σκηνικό» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σκληρή ανακοίνωση για τη διοίκηση της Λάρκο. Κάνει λόγο για παλαιοκομματικές μεθόδους  με ρουσφετολογικές προσλήψεις και αδιαφανείς συμφωνίες με προμηθευτές.
Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζεται «ύποπτη η βιασύνη της διορισμένης διοίκησης και του προέδρου της κ. Μπομπή, που προχωρά αυθαίρετα σε πελατειακού χαρακτήρα προσλήψεις προσωπικού, σε ανανεώσεις σκανδαλωδών συμβάσεων συνταξιοδοτημένων στελεχών, σε σκόπιμες μισθολογικές αυξήσεις και σε σύναψη συμφωνιών με προμηθευτές κατά αδιαφανή τρόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.