Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Λάρκο - Εισάγει μετάλλευμα από Τουρκία με 57$ αντί να παράγει με 30$!! - "Ζημιές με σκοπιμότητα" καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι


«Ζημιές άνω των 25 εκατομμυρίων ευρώ που έγιναν τον τελευταίο χρόνο από ανικανότητα ή σκοπιμότητα» βλέπει στη Λάρκο ο πρόεδρος του σωματείου Ευβοίας Τάσος Θωμάς και απαιτεί την άμεση απομάκρυνση του προέδρου της βιομηχανίας Κωνσταντίνου Μπομπή, όπως ζήτησαν προ ημερών και τα κεντρικά του ΣΥΡΙΖΑ.


Ο συνδικαλιστής της Λάρκο είχε προειδοποιήσει μήνες πριν για την άσχημη πορεία της βιομηχανίας και επανέρχεται δριμύτερος μετά την αλλαγή κυβέρνησης, από την οποία ζητάει «να απομακρύνει τους ανίκανους που ζημίωσαν την εταιρεία και κατέστρεψαν τα μεταλλεία της Εύβοιας».

Ο Τάσος Θωμάς μιλώντας στην «Ευβοϊκή Γνώμη» κατήγγειλε ότι «τα μεταλλεία της Εύβοιας έχουν ρημάξει και παρότι έχουμε απεριόριστα κοιτάσματα, η διοίκηση της Λάρκο προχωράει με συνοπτικές και αδιαφανείς διαδικασίες στην εισαγωγή μεταλλεύματος από την Τουρκία!

Το κόστος για την εισαγωγή από την Τουρκία ανέρχεται στα 57 δολάρια ανά τόνο ενώ η Λάρκο παράγει μεταλλεύματα 30 ευρώ τον τόνο, δηλαδή φθηνότερο κατά 50% περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.