Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Οικονομικός πόλεμος σε πλήρη εξέλιξη...

Η χώρα εκβιάζεται συστηματικά και με σχέδιο από τους «θεσμούς» για να συνεχίσει να... αυτοκτονεί σύμφωνα με τις διαταγές του νεοφιλελεύθερου διευθυντηρίου των Βρυξελλών.

Με τα...
μέτρα Σόιμπλε, Γιουνκέρ, Ντάγκι για την πλήρη απαγόρευση οποιασδήποτε χρηματοδότησης της πολλαπλά χρεοκοπημένης Ελλάδας και τους διεθνείς τοκογλύφους (και όλους τους ευρωπαϊκούς και ντόπιους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς) να μετράνε σαδιστικά κάθε μέρα πόσα δισεκατομμύρια φεύγουν από τις καταθέσεις των Ελληνικών Τραπεζών και πόσο «στεγνώνει η αγορά».

Είναι φανερό ότι σπρώχνουν τη χώρα προς το «πιστωτικό γεγονός» και τη διαρκή αγωνία, ώστε, από τη μια μεριά, να μάς υποχρεώσουν να συνεχίσουμε τα δολοφονικά Μνημόνια που διογκώνουν όλους τους αρνητικούς κοινωνικούς και οικονομικούς δείκτες καθιστώντας αβίωτο το δημόσιο και το ιδιωτικό χρέος της Ελλάδας, και από την άλλη πλευρά, με αυτή την άθλια κανιβαλική πολιτική τους, οι δήθεν ισότιμοι «εταίροι μας» στην Ε.Ε, εξασφαλίζουν την επιβίωση (και οραματίζονται την επιστροφή στην κυβέρνηση ) των Σαμαρο-Βενιζέλων και όλων των άλλων εγχώριων φίλων και οπαδών της συμμορίας των Ε.Ε., ΕΚΤ, ΔΝΤ.

Το σενάριο της «αριστερής παρένθεσης» είναι επομένως, στην πιο σκληρή φάση της εφαρμογής του. Ο οικονομικός πόλεμος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με σκοπό την εκ νέου επικράτηση του φόβου και της υποταγής. Θέλουν πάση θυσία να σκοτώσουν την οποιαδήποτε ελπίδα για τη δίκαιη, δημοκρατική και δημιουργική ανασυγκρότηση της χώρας.

Η ρήξη με τους «θεσμούς» της δικτατορίας των αγορών και η κινητοποίηση του ελληνικού λαού, είναι, φοβάμαι, μονόδρομος...

Δημήτρης Τρίμης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.