Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com
cf53482af68abbc68c6cfdbb722a26e9_L-620x449
Μία απίστευτη ιστορία που αναδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο την τραγωδία που βιώνουν οικογένειες της αριστερόστροφης Ελλάδας του 2017, οι οποίοι χάνουν τον άνθρωπό τους λόγω θανάτου και κινδυνεύουν να χάσουν και την σύνταξη λόγω του νέου νόμου που δεν επιτρέπει τη χορήγησή της σε χήρες κάτω των 55 ετών, αλλά δίνει απλόχερα ελάχιστα εγγυημένα επιδόματα, μεταξύ των άλλων, σε τεμπέληδες.
Την ιστορία ανέδειξε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Λαρισαίος υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου ΑΞ.Ι.Α και απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, Απόστολος Παπαπαρίσης.
Ο κ. Παπαπαρίσης, θέλοντας να καταδείξει τις καθημερινές τραγωδίες που εκτυλίσσονται σε οικογένειες, εξιστόρησε στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας μία ιστορία ενός στρατιωτικού, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr από τα Τρίκαλα, χτυπημένου από την επάρατο:
«Πάλευε στο νοσοκομείο για έξι μήνες με τον καρκίνο. Γνώριζε ότι στις επόμενες ώρες, το πολύ μία – δύο ημέρες θα πέθαινε. Σκέφτεται, τί θα γίνει η γυναίκα του, η χήρα των παιδιών του που θέλει πέντε ημέρες για να γίνει 55 ετών;

Τι λέει στο γιατρό του; Τον παρακαλεί να μείνει σε μηχανική υποστήριξη για πέντε ακόμη ημέρες για να γίνει η γυναίκα του 55 ετών. Αναρωτιέμαι βέβαια, τι άνθρωποι γίναμε»!
Σε αυτή την Ελλάδα ζούμε! Στο Κράτος που σε κυνηγάει  ακόμα και λίγο πριν την τελευταία πνοή. Στην χώρα των επιδομάτων και όχι της ελεύθερης και δημιουργικής οικονομίας, η οποία δίνει ώθηση και στηρίζει αυτούς που δουλεύουν αλλά και αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη, όπως η χήρα με τα παιδιά της.
Τα σχόλια δικά σας:

Σχολιάστε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.