Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Έρχεται… ισλαμοθύελλα φόβου και τρόμου

ti-mas-didaskei-i-epithesi-sti-barkeloni-gia-ton-agona-kata-tis-tromokratias
Είναι πλέον φανερότερο από ποτέ. Στην Ευρώπη κυρίως έρχεται… ισλαμοθύελλα φόβου και τρόμου. Το χτύπημα στην Βαρκελώνη είναι ένας ακόμη σταθμός στον «ιερό πόλεμο» που έχουν ανοίξει οι τζιχαντιστές κατά του δυτικού τρόπου ζωής, κατά του Χριστιανισμού. Επτά χτυπήματα με αυτοκίνητα, εντελώς τυφλά και χωρίς καμιά λογική, πρέπει πλέον να κινητοποιήσουν τους πάντες. Όχι προς την κατεύθυνση της στοχοποίησης κάθε ανθρώπου που είναι μουσουλμάνος. Αλλά προς την κατεύθυνση των αυστηρών μέτρων ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της τρομοκρατίας που λαμβάνει πλέον εφιαλτικές διαστάσεις.

Όταν πέφτουν νεκροί κάτω από τις ρόδες των δολοφόνων παιδάκια 3 και 4 ετών και γενικά όταν αμέριμνοι πολίτες και τουρίστες γίνονται θύματα μιας τυφλής βίας τότε το μαύρο πέπλο του φόβου είναι πλέον πάνω από τα κεφάλια μας.
Οι τζιχαντιστές δεν θα ησυχάσουν και δεν θα σταματήσουν ποτέ. Λέγεται ότι 3.000 από δαύτους βρίσκονται στην Ευρώπη και σχηματίζουν πυρήνες σε όλες τις χώρες. Τα επόμενα χρόνια θα ζήσουμε όλοι εφιάλτες που δεν μπορούν να περιγραφούν, ούτε να προβλεφθούν. Κι ας μην εφησυχάζουμε εδώ στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή μπορεί να έρθει και η δική μας ώρα. Είτε από πραγματικούς τζιχαντιστές, είτε από μια προβοκάτσια από Τούρκους που θα ήθελαν να πλήξουν τον τουρισμό μας.
Και τώρα τι κάνουμε; Είναι το ερώτημα που βάζουν οι πολίτες στις κυβερνήσεις τους σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον κόσμο. Υψώνουμε τείχη στα σύνορα; Σκοτώνουμε ό,τι είναι διαφορετικό από εμάς; Κι αν τα κάνουμε όλα αυτά είμαστε σίγουροι ότι θα εξαλείψουμε το φαινόμενο;
Δυστυχώς, ποτέ ο κόσμος δεν θα είναι ίδιος. Η εποχή της αθωότητας έχει περάσει ανεπιστρεπτί. Την σκοτώνουν άνθρωποι που δεν έχουν την παραμικρή αίσθηση της ζωής. Δεν δίνουν δεκάρα για τους ανθρώπους, η αξία της ζωής γι’ αυτούς είναι μηδενική. Είναι διαφορετικοί, όχι μόνο από εμάς αλλά και από τους υπόλοιπους μουσουλμάνους. Γιατί ασφαλώς δεν είναι όλοι ίδιοι, δεν είναι όλοι δολοφόνοι και κακοί.
Είναι, όμως, φανατικοί και ο φανατισμός κάποια στιγμή γεννά και κακούς ανθρώπους. Ο Ισλαμοφασισμός δεν γεννήθηκε απλά και μόνο γιατί η Δύση είναι διαφορετική, αλλά γιατί υπάρχει μια κουλτούρα απομόνωσης, αμορφωσιάς, πρωτογονισμού. Για δείτε πώς φέρονται στις γυναίκες και στα παιδιά και θα καταλάβετε. Για δείτε πώς ντύνονται, πώς ερμηνεύουν τον κόσμο και τη θρησκεία, πόσο ανεκτικοί είναι απέναντι στους άλλους.
Δυστυχώς η Δύση καλείται να αντιμετωπίσει τον πόλεμο των πολιτισμών και των διαφορετικών κόσμων. Και πρέπει να γίνει πιο σκληρή, πιο αποτελεσματική σ’ αυτόν τον αγώνα. Η θεωρία των ανοικτών συνόρων, του μπάτε σκύλοι αλέστε δεν μπορεί να αποτελεί κεντρική πολιτική των χωρών. Ούτε βεβαίως και της Ελλάδας. Δεν θα πρέπει να θρηνήσουμε νεκρούς για να καταλάβουμε ότι οι Ισλαμοφασίστες χρειάζονται έλεγχο, απομόνωση και απομάκρυνση από τον χριστιανικό κόσμο.
Ασφαλώς και δεν χρειάζονται άναρθρες κραυγές, μισαλλόδοξα κηρύγματα και αντιμετώπιση του φασισμού με φασισμού. Αλλά χρειάζονται πολιτικές που θα σπάνε αυγά και δεν θα υποτάσσονται σε φλούφλικες θεωρίες ΜΚΟ και λοιπών… ανθρωπιστών που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.