Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

3 Σημάδια ότι μπορεί να είσαι πιόνι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και να μην το ξέρεις

pawn-chess-620x450

Η ναυαρχίδα όλων των συνωμοσιών είναι η Νέα Παγκόσμια Τάξη. Στην ουσία, πρόκειται για ένα σχέδιο υψηλού επιπέδου, πολλαπλών γενεών, που θα καταστήσει όλες τις κυρίαρχες εθνικές κυβερνήσεις υποταγμένες σε μια μη εκλεγμένη, υπερεθνική, αυταρχική παγκόσμια κυβέρνηση

Στο σχέδιο αυτό, οι άνθρωποι του πλανήτη γη θα είναι κάτω από αυστηρούς κοινωνικούς, τεχνολογικούς και οικονομικούς ελέγχους. Είναι η πλήρης εδραίωση της παγκόσμιας εξουσίας στα χέρια μιας αδίστακτη, μειονοτικής ελίτ που επιδιώκει να βιάσει τον πλανήτη και να υποδουλώσει την ανθρώπινη φυλή.
Δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους, όμως χρειάζονται τη βοήθειά σας. Χρειάζονται έξυπνα και μη έξυπνα minions να ανάψουν τις φωτιές της ‘επαναστατικής’ αλλαγής στις πόλεις μας. Χρειάζονται πιόνια για να αναταράξουν και να διαταράξουν τη σχετική ειρήνη και να ανεβάσουν το status quo με αναταραχή. Χρειάζονται άσκοπη ζωώδη βία, πιασμένη στην κάμερα και να επαναλαμβάνεται αδιάλειπτα στα καλωδιακά νέα και τα κοινωνικά μέσα. Χρειάζονται τρόμο τόσο από την ξένη, όσο και από την εγχώρια ποικιλία. Χρειάζονται φόβο στους δρόμους και φόβος στο μυαλό των πολιτών.

Πάνω απ ‘όλα, όμως, χρειάζονται εσάς, για να δημιουργήσετε χάος, ώστε να μπορέσουν αυτοί να φέρουν την Τάξη.
Αυτές οι δυνάμεις, αυτοί οι δαίμονες του σκοτεινού κράτους, οι διαχειριστές του φόβου, της πείνας, του χρέους και του πολέμου, δεν μπορούν να επιτύχουν το σχέδιό τους χωρίς να οδηγήσουν τις μάζες σε σύγχυση και αταξία, γιατί μόνο τότε οι μάζες θα απαιτήσουν ένα τέλος στις δικές τους ελευθερίες και ιδιωτικότητα.
Μετά το Charlottesville, είναι πιο σαφές από ποτέ ότι δεν υπάρχει έλλειψη πιονιών για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Οι στρατοί της άγνοιας συγκεντρώνονται και εδώ υπάρχουν τρία σημάδια που, αν τα έχετε, μπορεί να είστε ένας εξ αυτών και να μην το γνωρίζετε.

1. Παίζετε το παιχνίδι Διαίρει και Βασίλευε

Αριστερά και Δεξιά. Μαύρος εναντίον Λευκού. Δημοκρατικός εναντίον Ρεπουμπλικάνου. Πολίτης εναντίον του μετανάστη. Κομμουνιστής εναντίον φασιστή. Ιδιωτικοί υπάλληλοι εναντίον δημοσίων. Η ομάδα μου εναντίον της ομάδας σας. Εγώ εναντίον σας.
Υπάρχουν χιλιάδες και ένας τρόπος για μια κοινωνία να διασπαστεί και να χωριστεί, αλλά χωρίς την κοινότητα και την ενότητα είμαστε χαμένοι, καταδικασμένοι από χέρι. Εάν είστε παγιδευμένοι σε μια πλευρά οποιουδήποτε δυαδικού παραδείγματος, επιδιώκοντας να μετατρέψετε ή να συντρίψετε την άλλη πλευρά, τότε είστε μαριονέτα στα χέρια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
Η τακτική της διαίρεσης και επικράτησης είναι το παλαιότερο παιχνίδι στο βιβλίο του πώς να ανατραπεί ο κυρίαρχος λαός. Οι ηγεμόνες εμφανίζουν διαμάχες μεταξύ των ανθρώπων, στη συνέχεια τους βγάζουν στό το δρόμο και τους αφήνουν να πολεμήσουν έξω, ώστε να μπορέσουν να μπουν αργότερα ως φιλόδοξος σωτήρας ως… μεγάλος αδελφός.
Αν παίζετε αυτό το παιχνίδι, τότε δουλεύετε για αυτούς.

2. Είσαι υποστηρικτής φωνής του πολέμου “της μέρας”

Σήμερα τα τύμπανα χτυπάνε για πυρηνική επίθεση εναντίον της Βόρειας Κορέας … και στρατιωτική παρέμβαση στη Βενεζουέλα . Μόλις πρόσφατα μας είπαν ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για σύγκρουση με τη Ρωσία και ότι η εισβολή στη Συρία είναι προς το συμφέρον μας. Πριν από αυτό καταστρέψαμε τη Λιβύη και το Ιράκ, καταλάβαμε το Αφγανιστάν και χρησιμοποιήσαμε τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών και τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας ως casus belli για παρεμβολές σε δεκάδες χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η νέα παγκόσμια τάξη είναι ωμή δύναμη, αλλά στον υπερσυνδεδεμένο κόσμο μας πρέπει να δημιουργήσουμε την εμφάνιση δημόσιας υποστήριξης για να προωθήσουμε τον στρατιωτικό βιομηχανικό αποικισμό του κόσμου. Δεν μπορεί να το κάνει χωρίς τη δημόσια υποστήριξη και υπεράσπιση τουλάχιστον ενός τμήματος του προλεταριάτου.
Εάν είστε πάντοτε ενήμεροι για την επέκταση των διεθνών συγκρούσεων, παίρνοντας τα συνθήματα από τα κύρια μέσα ενημέρωσης απαιτώντας δράση εναντίον όλων των υποτιθέμενων εχθρών, τότε βοηθάτε και συνεισφέρετε στη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

3. Κατευθύνετε τον θυμό σας και την απογοήτευση προς οποιονδήποτε, εκτός από αυτούς που βρίσκονται στην πολύ ψηλή κορυφή της πυραμίδας

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν εκατομμύρια προβλήματα που μαστίζουν τον πολύπλοκο κόσμο μας σήμερα και μπορεί να είναι παρήγορο να κατηγορούμε κάποιον που έχετε άχτι, κάποιον που δεν προστατεύεται από τον πλούτο και την ασφάλεια που προσφέρει η ολιγαρχία. Συναισθηματικές αντιδράσεις στις πιέσεις στον σύγχρονο κόσμο μας είναι αναμενόμενες, αλλά χωρίς να γνωρίζουμε τις σύγχρονες δομές εξουσίας που τραβούν τις μεγάλες χορδές, αυτές οι αντιδράσεις μπορούν να οδηγήσουν σε μικρότερους παίκτες και άλλα πιόνια.
Η αλήθεια είναι εκεί έξω. Στη ρίζα της, μια γεωπολιτική οικονομική ελίτ κατακτά τον κόσμο μέσω της χειραγώγησης των νομισμάτων, της επιβολής αστρονομικά ανυπέρβλητων επιπέδων δημοσίου και ιδιωτικού χρέους και του πλήρους φάσματος στρατιωτικής κυριαρχίας των μη συνεργαζόμενων εθνών. Αυτό το πρόγραμμα είναι πολύ πάνω και πέρα από την ικανότητα των συμπολιτών σας.
Εάν είστε πεπεισμένοι ότι η διαμάχη στους δρόμους στον πόλεμο ενάντια των συμπατριωτών σας θα λύσει τα προβλήματα του κόσμου, συμβάλλετε στην εκπλήρωση των στόχων της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.