Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ραβίνος της Βαρκελώνης: «Η Ευρώπη χάθηκε»!

Από το "PRESS-GR"
  Νίκος Κλειτσίκας
http://nikosklitsikas.gr/

Υπάρχει στ' αλήθεια "τρομοκρατία" ή ένα σχέδιο μυστικών υπηρεσιών του υπέρ-εθνικού κεφαλαίου; (μέρος Α΄)

Συνομωσιολογία;
Ο κύριος Meir Bar-Hen είναι ο Αρχηγός Ραβίνος της Βαρκελώνης, όπου δολοφονήθηκαν άνανδρα αθώοι πολίτες από υποτιθέμενους "τρομοκράτες".
Αμέσως μετά τη σφαγή στη Λα Ράμπλα, μεταξύ άλλων, κάλεσε τους Εβραίους το θρήσκευμα Ισπανούς πολίτες ν' αγοράσουν ένα κομμάτι γης στο Ισραήλ και να πάνε εκεί να κατοικήσουν πριν είναι πολύ αργά: «Η Ευρώπη χάθηκε».
Το "διάγγελμα" του ΑρχιΡαβίνου μας το μεταφέρει και έγκυρο ΜΜΕ του... κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη: (The Times of Israel)

Συνομωσιολογία;
Οι πέντε (5) "τρομοκράτες" που σκοτώθηκαν στην Cambrils (Καταλωνία) από τις σφαίρες των "αστυνομικών" είχαν ψεύτικες ζώνες ανατίναξης εκρηκτικών.
Τι κρίμα... σκοτώθηκαν όλοι οι "τρομοκράτες", ειδάλλως θα ήταν ενδιαφέρον να γνωρίζουμε αν οι "ισλαμιστές" πάσχουν από πνευματική ανικανότητα -στην καθομιλουμένη αν είναι ηλίθιοι- και ζώνονται με ζώνες εκρηκτικών από κενές πλαστικές φιάλες. Ή αν κάποιοι τους είχαν προμηθεύσει
ψεύτικες ζώνες και γιατί;

 Οι ψεύτικες ζώνες εκρηκτικών των "τρομοκρατών" του Λονδίνου

Τι σύμπτωση! Και στο Λονδίνο οι τρεις (3) "τρομοκράτες" που ήταν ζωσμένοι με παιχνιδάκια στη μέση τους έπεσαν νεκροί από τις σφαίρες των "αστυνομικών". Τι κρίμα... οι τρεις (3) "τρομοκράτες" (Khuram Butt, Rachid Redouane, Youssef Zaghba) πήραν μαζί τους στον τάφο το μυστικό τους.
Κι αυτοί οι "αστυνομικοί", τόσο οι Ισπανοί όσο κι οι Άγγλοι είναι δεινοί σκοπευτές... Ας ρωτήσει κάποιος έναν πραγματικό αστυνομικό, εκπαιδευμένο ή "ανεπρόκοπο ρεμάλι", θα πυροβολούσε έναν άνθρωπο, έναν στόχο που ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά; Εκτός αν ήταν ενημερωμένος πως ήταν ζωσμένοι με παιχνιδάκια...
Δεν απομένει παρά να διευκρινίσει η Cia που "πριν δύο μήνες είχε ενημερώσει τη μυστική υπηρεσία των Καταλανών (Mossos d’Esquadra), για υψηλό κίνδυνο τρομοκρατικής επίθεσης στη Βαρκελώνη, με στόχο τη Λα Ράμπλα. Συμβολικό στόχο, επακριβώς με τις άλλες επιθέσεις που αιματοκύλισαν την Ευρώπη".
Αν δεν γνωρίζει η Cia, που μόλις πριν λίγες ημέρες σταμάτησε τον εφοδιασμό, την εκπαίδευση και τη μισθοδοσία στους "εξεγερμένους" στη Συρία που ήθελαν να ανατρέψουν την κυβέρνηση της Δαμασκού (Trump ends Syria arms link), ποιος άλλος μπορεί να γνωρίζει;

* Σύντομα θα ακολουθήσει η συνέχεια, το "ξεδίπλωμα" της δήθεν "τρομοκρατίας", αναμένοντας το επόμενο κτύπημα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.