LIVE ΤΙΜΕΣ ΝΙΚΕΛΙΟΥ ΣΕ USD ( $ )


Αποκάλυψη-σοκ: Πλοία των ΜΚΟ μεταφέρουν μουσουλμανικούς πληθυσμούς στην Ευρώπη (βίντεο)

ngomigrants
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την ασφάλεια της Ελλάδας και της Ευρπώπης είναι η αθρόα μεταφορά τεράστιων μουσουλμανικών πληθυσμών από Ασία και Αφρική.
Αυτό που όμως δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητό από τον κόσμο είναι ότι αυτοί που έπαιξαν τον βασικότερο ρόλο σε αυτήν την επιχείρηση είναι ορισμένες παχυλά αμειβόμενες μη κυβερνητικές οργανώσεις. Οι περισσότερες από αυτές χρηματοδοτούνται με πολλά εκατομμύρια.


Για να αναφέρουμε μερικές από τις πιο σημαντικές που δραστηριοποιούνται στην Ευρώπη είναι οι κάτωθι:
MOAS, „Sea-Eye“ Sea-Watch.org, Médecins Sans Frontières ,Proactiva Open Arms, Save the Children, Dattilo, Siem pilot, Mediteranee Proactiva Οpen Arms.
Σύμφωνα με τις τελευταίες αποκαλύψεις ενός Ιταλού ερευνητή-μπλόγκερ, τον Luca Donadel, τον τελευταίο καιρό οι οργανώσεις αυτές αναπτύσσουν μεγάλη δραστηριότητα στην Ανατολική και Κεντρική Μεσόγειο.
Συγκεκριμένα, οργανώνουνε μικρούς στολίσκους και με τα πλοία αυτά υπό την καθοδήγηση τους, πηγαίνουν κυρίως στην Τυνησία και στην Λιβύη και από εκεί μεταφέρουν χιλιάδες μουσουλμάνους στην Ευρώπη.
striscia-la-notizia-e-la-verità-sui-migranti-tutto-questo-è-assurdo
Αυτό το εμπόριο των ανθρώπων που στοχεύει στην διάλυση της Ευρώπης αποκαλύπτεται από τα στοιχεία που δίνει η εταιρία Marine Traffic, η οποία καταγράφει δορυφορικά όλες τις κινήσεις των πλοίων μέσα στις διάφορες θάλασσες του κόσμου και σημειωτέον ότι το κόστος αμοιβής αυτής της εταιρίας ανέρχεται μηνιαίως στις 400.000 ευρώ.
Έτσι παρά την προσπάθεια να αποκρύψουν τα παράνομα δρομολόγια των πλοίων των ΜΚΟ που μετέφεραν μουσουλμάνους από την Αφρική τα στοιχεία της εταιρίας τους πρόδωσαν με χαρακτηριστικό τρόπο.
FT_17.03.14_europeAsylumApps_640px1
Στους ισχυρισμούς τους ότι τα πλοία τον ΜΚΟ διενέργησαν σωστικές επιχειρήσεις ναυαγών, τα στοιχεία της εταιρίας απέδειξαν ότι ούτε καν είχαν εμφανιστεί στα μέρη που έγιναν τα ναυάγια. Έχουν δηλαδή γεμίσει το διαδίκτυο με ψευδείς ειδήσεις (Fake news).
Αντίθετα, αδιαφορώντας για τους πνιγμούς, κατευθύνονταν σε συγκεκριμένα σημεία στις ακτές της Αφρικής για να παραλάβουν το ανθρώπινο εμπόρευμα τους ώστε να το μεταφέρουν στις ευρωπαϊκές ακτές.
migrants-mediterranean-mo-001
Αφού τους παραλάβουν από τις αφρικανικές ακτές τους πηγαίνουν πάλι σε επιλεγμένα σημεία των ευρωπαϊκών ακτών και εκεί αναλαμβάνει η μαφία, κυρίως ρουμανική, που με μαφιόζικα κυκλώματα τους προωθεί βόρεια.
Είναι χαρακτηριστικό πως εξαιτίας αυτού του παρακυκλώματος μεταφοράς ανθρώπων είχε σαν συνέπεια την κορυφαία αύξηση των ναυαγίων τα τελευταία χρόνια. Χαρακτηριστικά, το 2014 πνίγηκαν 3419 άτομα , το 2016 ο αριθμός πήγε στους 5098 στις θάλασσες της Μεσογείου. Χιλιάδες επίσης έχουν πνιγεί προς δόξαν των ΜΚΟ του Σόρος των μαφιόζικων κυκλωμάτων διακίνησης λαθρο και της Νέας Τάξης.
methode-times-prod-web-bin-e86deba2-0803-11e6-9d17-169208febe58
Για να κατανοήσουμε όλη την βρωμιά όλου αυτού του κυκλώματος αρκεί να σκεφτείτε πως ολόκληρη η Ευρωπαϊκή Ένωση έδωσε μόνο 100 εκατομμύρια για να σωθούν οι ναυαγοί από το παραεμπόριο αυτό, ενώ στην Ιταλία στοιχίσει αυτή η κατάσταση τρία δισεκατομμύρια ευρώ.
Για να δώσει αυτά τα ποσά η Ιταλια που έχει ήδη σοβαρά προβλήματα στην οικονομία της η αυτονόητη εξήγηση είναι ότι κάποιοι κερδίζουν πολύ περισσότερα.
Στο παρακάτω βίντεο φαίνεται η τραγική ειρωνεία της διαφημιζόμενης δυστυχίας των κατατρεγμένων προσφύγων-μεταναστών που χορεύουν και γλεντούν πάνω στο πλοιάριο καθώς πλησιάζουνε στις ακτές της Ευρώπης.

 migration.wal_.stopped


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.