Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Άσαντ: oι ΗΠΑ θα εφαρμόσουν το ίδιο σενάριο με Λιβύη, Συρία,Υεμένη και στη Λ Αμερική ξεκινώντας από την Βενεζουέλα….

cebaceb1uhuhuh-550x450
… Άλλο να αντιπολιτεύεσαι μια κυβέρνηση κι άλλο να είσαι εναντίον της Πατρίδας..Οι ΗΠΑ κατασκεύασαν ένα θέατρο με χημικά για να κάνουν στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία προς υποστήριξη των τρομοκρατών.
O πρόεδρος Bachar al-Assad σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της Βενεζουέλας “Telesur”, ανέφερε ότι “ο σκοπός όλων των αμερικανικών και δυτικών ισχυρισμών για χημικά όπλα είναι για να υποστηρίξουν τους τρομοκράτες στη Συρία ”. »Οι ΗΠΑ έκαναν θεατρικό κομμάτι  »κατασκευάζοντας » τη χρήση χημικών όπλων σε μια άλλη ζώνη στη Συρία για να επωφεληθούν σε αυτό το πλαίσο με σκοπό να παρέμβουν στρατιωτικά για να υποστηρίξουν τους τρομοκράτες ” είπε.Εμείς συνεχίζουμε τη μάχη κατά της τρομοκρατίας τόνισε.

Για το ρόλο που διαδραμάτισε το Iσραήλ στον συριακό πόλεμο ο πρόεδρος  al-Assad τόνισε ότι το Ισραήλ  επιτέθηκε άμεσα στις θέσεις του συριακού στρατού δια της αεροπορίας, του πυροβολικού και πυραύλων  και την ίδια στιγμή υποστήριξε τους τρομοκράτες με όπλα και τους παρείχε λογισμική υποστήριξη.
Ο Bachar al-Assad δήλωσε πως είναι σε διαπραγμάτευση με τη Ρωσία για ν΄αποκτήσει το τελευταίας γενιάς  αντιπυραυλικό σύστημα για να το αντιπαραθέσει στις ισραηλινές επιθέσεις και στις αμερικανές απειλές.
sijsijsoks
« Είναι φυσικό είπε να θέλουμε να κατέχουμε αυτό το σύστημα γιατί το Ισραήλ διαπράττει επιθέσεις κατά αραβικών χωρών που το περιβάλουν μετά τη δημιουργία του το1948 » είπε.
Ο al-Assad σημείωσε ότι ΗΠΑ  εκμεταλλεύονται αυτό που συμβαίνει σε Λιβύη, Συρία,Υεμένη και σε άλλες χώρες για να το εφαρμόσουν στις χώρες της Λατινικής Αμερικής και άρχισαν να το κάνουν στη Βενεζουέλα για ν΄ανατρέψουν την εθνική κυβέρνηση με σκοπό να στοχεύσουν έπειτα τις άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής.
18198437_1289404477841704_6282140459830436421_n
“Το ίδιο σενάριο που εφαρμόστηκε στη Συρία θα επανεκδοθεί στη Βενεζουέλα και γι αυτό ο λαός της Βενεζουέλας οφείλει να είναι συνειδητοποιημένος.Υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του να είναι κανείς αντιπολιτευόμενος στην κυβέρνηση και του να είναι εννάντια στην Πατρίδα ”,είπε.sana
« H Aμερική του Νότου γενικότερα και η Bενεζουέλα ειδικότερα ήταν η πίσω αυλή των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια των προηγούμενων δεκαετιών.Η αυλή όπου η Β Αμερική ή οι ΗΠΑ εξυπηρετούσαν τα οικονομικά τους συμφέροντα χάρη της επιρροής των μεγάλων πολυεθνικών στις χώρες μας ».
18119287_10154466682646179_3690338997960187332_n
»Oι ΗΠΑ έχουν την πρόθεση πάντοτε να ελέγξουν ανεξαιρέτως όλες τις χώρες του κόσμου δεν δέχονται συμμάχους είτε πρόσκειται για προηγμένες αναπατυγμένες χώρες του μπλοκ των δυτικών συμμάχων τους είτε για άλλες χώρες του λοιπού κόσμου.Η κάθεμιά πρέπει να είναι χώρα δορυφόρος των ΗΠΑ.’ Ευχήθηκε στη Βενεζουέλα να διατηρήσει την εθνική της ανεξαρτησία.
Στρατιωτικά ή πολιτικά πραξικοπήματα στη Λ Αμερική στις δεκαετίες 1960 και 1970 στόχευαν στο να επιβάλουν την αμερικανική ηγεμονία  ενάντια στα συμφέροντα του λαού σας.Αλλά η Λατινική αμερική απελευθερώθηκε κατά τα τελευταία 20 χρόνια και πήρε την απόφαση να γίνει ανεξάρτητη.Οι κυβερνήσεις άρχισαν να υπερασπίονται τα συμφέρονατ των λαών τους.
Aυτό που συμβαίνει στη Συρία,Κορέα,Ιράν, Ρωσία και ίσως στη Βενεζουέλα τώρα είναι ότι η αμερικανιή ηγεμονία επιχειρεί να επανεπιβληθεί στον κόσμο, γιατί θεωρούν ότι αυτή η ηγεμονία απειλείται τώρα, απειλούνται τα συμφέροντα των οικονομικών και πολιτικών  αμερικανικών ελίτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.