Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Στους στραβούς, βασιλεύει ο μονόφθαλμος.

MNHMONIAKES-EPITIXIES-620x395
Το κράτος έχει πάθει αμόκ κατασχέσεων ως και 5.000 λογαριασμών ημερησίως, χωρίς δικαστική απόφαση μάλιστα για κάθε μπλοκάρισμα λογαριασμών ιδιώτη ή εταιρίας.
Σε 200 ημέρες θα έχουν κλείσει όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί στη χώρα, πλην εκείνων των ΔΥ/συνταξιούχων.
Μετά θα δούμε αν όντως πληρώνει φόρους όποιος πληρώνεται από τα κρατικά ταμεία, καθώς θα κληθούν να πληρώσουν τους μισθούς τους με τους φόρους τους…
Προετοιμαστείτε για αναταράξεις, λαϊκά δικαστήρια, πιθανόν κρεμάλες στο Σύνταγμα, και γενικά πεινασμένους στους δρόμους. Σκηνές Βενεζουέλας.
Ελπίζω η επόμενη κυβέρνηση να επενδύσει επαρκώς σε σωφρονιστικά καταστήματα τουλάχιστον για τα επόμενα 30 χρόνια, για να φιλοξενηθούν όσοι παραβαίνουν το Σύνταγμα.
Θυμίζω πως οι αντισυνταγματικοί νόμοι δεν επαρκούν για να δικαιολογήσουν αντισυνταγματική συμπεριφορά καμιάς κυβέρνησης, αλλιώς δεν θα υπήρχε Σύνταγμα.
Νομίζω μια μεγάλη πλειοψηφία από τους θύτες της κοινωνίας δεν αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχουν ελαφρυντικά για την διά νόμων κατάργηση των ατομικών δικαιωμάτων των πολιτών μιας δημοκρατίας.
Καλή αντάμωση στα δικαστήρια.

Αγης Βερούτης
Μπλέξαμε όχι με τους …πρώτη φορά αριστερά,  αλλά ….δεύτερη φορά ΠΑΣΟΚ.
Σε ένα κράτος που βρίθουν οι βλαμμένοι πολιτικοί χρειάζονται σταλινικά ψυχιατρεία, η λύση τύπου Τσαουσεσκου, και όχι φυλακές.
Το άλλο μεγάλο θέμα είναι τα περιβόητα pos.
Δεν καταλαβαίνουν οι ηλίθιοι πως αφού πάνω από τους μισούς επαγγελματίες είναι εκτός τραπεζών η έχουν κατασχεμένους λογαριασμούς, (μέχρι στιγμής) δεν μπορεί να εφαρμοστεί;
Δεν καταλαβαίνουν ότι  καταστρέφουν την όποια εναπομένουσα αγορά;
Mονο οι πολυεθνικές και τα μεγάλα υπερκαταστήματα θα απομείνουν, που έχουν μηδενική φοροδοσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.