Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Το όπλο καταστολής του εγκεφάλου – The brain weapon

to-oplo-katastolhs-tou-egkefalou-the-brain-weapon
Με τα χαράτσια στο ρεύμα, στα αυτοκίνητα, στα ακίνητα, στα αγροτεμάχια, στα νοσοκομεία κινδυνεύουμε λίαν συντόμως ο κεφαλικός φόρος να μετατραπεί σε «εγκεφαλικό» φόρο κυριολεκτικά και μεταφορικά, προκειμένου να έχουμε πρόσβαση όχι μόνο στα κοινόχρηστα αγαθά αλλά και στα περιουσιακά μας στοιχεία.

Μεταφορικά γιατί τα πολλαπλά αντισυνταγματικά χαράτσια συνιστούν ουσιαστικά την καθολική δήμευση της περιουσίας μας και προκαλούν κατά συνέπεια καρδιακή και εγκεφαλική αρρυθμία – όταν  η καρδιά  δυσκολεύεται να εκπληρώσει το ρόλο της ως αντλία που στέλνει το αίμα στον εγκέφαλο και τα υπόλοιπα όργανα του σώματος.
Κυριολεκτικά γιατί το μόνο περιουσιακό μας στοιχείο που δεν έχει βγει ακόμη στον πλειστηριασμό, ο εγκέφαλός μας, προετοιμάζεται μέσω του Δόγματος του Σοκ / του Δόγματος της Φτώχειας, την καταστροφολογία δηλαδή, να δεχτεί διαρθρωτική επίθεση, προκειμένου να συνθηκολογήσει με την κατάργηση των βασικών μας προνομίων ως άνθρωποι.
Η φορολόγηση της όποιας αντιστασιακής μας σκέψης θα αποτελέσει το σύγχρονο «brain weapon» – όπλο καταστολής του εγκεφάλου, για να πάψει να παράγει σκέψεις, ιδέες, θεωρίες ρηξικέλευθες, ανατρεπτικές στην ανακατανομή της εξουσίας πολιτικής και οικονομικής.

Η ιδεολογική πλατφόρμα του superiority (ανωτερότητας) των πολιτικών και οικονομικών κεφαλαιοκρατών είναι η κατεδάφιση σε όποιο ανθρώπινο οικοδόμημα ανιχνεύονται ψήγματα ανθρώπινης νοημοσύνης, συναισθήματος ή αντίδρασης.
Οι στρατηγικές πολλές και ποικίλες ανάλογα πάντα με τη social κουλτούρα της κάθε κοινωνίας.
Όσο πιο σκληρή είναι η κουλτούρα μιας κοινωνίας, δηλαδή όσο πιο συσπειρωμένη στον κεντρικό άξονα των αξιών της τόσο ισχυρότερα τα μέτρα και  οι αποκλεισμοί.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν Τουρκία και Ελλάδα που γεωπολιτικά αποτελούν σημεία με τεράστια κυριαρχική και οικονομική προέκταση αξίας για τους έχοντες τα ηνία της διεθνούς ελεγχοκρατίας και πλουτοκρατίας.
Δύο χώρες που καταστάθηκαν συμβατικοί εχθροί από τις εκάστοτε «μεγάλες δυνάμεις» προκειμένου να βγαίνουν πάντα ηττημένοι στο τζόγο της διαχείρισης της εξουσίας και του πλούτου των οίκων τους.
Η Τουρκία μεν έχει αποκλεισθεί από την είσοδο της στα Ευρωπαϊκά πράγματα προκειμένου να μην αλλάξει το ανθρωπογεωραφικό χάρτη της κατά τα άλλα «ενωμένης» Ευρώπης και μεταφέρει πολιτική δύναμη μέσω της πληθυσμιακής της ευρωστίας σε εστίες που δεν ελέγχονται από τα διεθνή κέντρα εξουσίας.
Η Ελλάδα δε έχει αποκλεισθεί από την δικαιωματική της διεκδίκηση στον πλούτο και την ιστορία της  μέσω των υστερικά και ιστορικά παράλογων μέτρων φτωχοποίησης του λαού της προκειμένου  να παίζει τον μαγνήτη στα ζάρια που θα ρίχνει το διεθνές πολιτικό και οικονομικό κεφάλαιο για να αντιμετωπίζει τις υπόλοιπες χώρες του πλανήτη με στημένες εξάρες…
Το τι εστί λοιπόν «Ενωμένη Ευρώπη» σήμερα, αποτελεί έναν όρο χωρίς ορισμό με σκοτεινά ανεξιχνίαστους δεσμούς με το διεθνές πολιτικό και οικονομικό πανηγύρι που έχει στηθεί στις πλάτες των λαών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.