Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τα "γαλλικά" των Ελλήνων και η απάντηση της Λαγκάρντ

Τα αρνητικά σχόλια των Ελλήνων ακόμα και στο προφίλ της επικεφαλής του ΔΝΤ στο Facebook, ανάγκασαν την Κριστίν Λαγκάρντ να προχωρήσει σε ανασκευή των δηλώσεών της. Διαβάστε τι απάντησε 
 Να προχωρήσει σε διευκρινιστική δήλωση αναγκάστηκε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, μετά τον βομβαρδισμό των επικριτικών σχολίων που δέχτηκε από Έλληνες στο προφίλ της στο Facebook.
Επιχειρώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, η Κριστίν Λαγκάρντ με διευκρινιστική της δήλωση μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook εξηγεί ότι η θέση της είναι πώς "ειδικά οι προνομιούχοι, θα πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους".
"Όπως έχω πει πολλές φορές, έχω μεγάλη κατανόηση για τον ελληνικό λαό και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Για τον λόγο αυτό, το ΔΝΤ υποστηρίζει την Ελλάδα στο εγχείρημά της να ξεπεράσει τη σημερινή κρίση και να επιστρέψει στο μονοπάτι της οικονομικής ανάπτυξης, της απασχόλησης και της σταθερότητας.
Ένα σημαντικό κομμάτι της προσπάθειας αυτής έχει να κάνει με το ό,τι όλοι θα πρέπει να φέρουν το δικό τους, δίκαιο μερίδιο βάρους, ιδιαίτερα δε οι πιο προνομιούχοι και ιδίως στο σημείο αυτό που έχει να κάνει με το να πληρώνουν τους φόρους τους. Αυτό είναι το σημείο, στο οποίο έδωσα έμφαση, όταν μίλησα στην εφημερίδα The Guardian, ως τμήμα μιας ευρύτερης συνέντευξης πριν από αρκετό καιρό", υπογραμμίζει η γενική διευθύντρια του ΔΝΤ.
Η Κριστίν Λαγκάρντ αναγκάστηκε να προχωρήσει στην αναδίπλωση αυτή μετά τα χιλιάδες επικριτικά σχόλια μετά τις σκληρές της δηλώσεις για την Ελλάδα σε συνέντευξή της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.