Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ψωμιάδης: Είμαστε παιδιά της φιλελεύθερης Κεντροδεξιάς, είμαστε παιδιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Τον αποδεδειγμένα διεφθαρμένο Παναγιώτη Ψωμιάδη επιστράτευσε ο Αντώνης Σαμαράς, κρίνοντας τον αναγκαίο στην προσπάθεια του να πείσει ότι γύρω από τη Νέα Δημοκρατία συγκροτείται ένα ευρύ φιλοευρωπαϊκό μέτωπο.

Ο Πανίκας δεν έχασε την ευκαιρία, ανέβηκε χθες στο βήμα της...


...Εθνικής Συνδιάσκεψης του κόμματος κι επιβεβαίωσε όσους πίστευαν ότι με τέτοιες "μεταγραφές" ο Σαμαράς χαρίζει την πρώτη θέση στον Τσίπρα.

Απολαύστε τον:

(...)Γιατί είμαστε παιδιά της Νέας Δημοκρατίας, παιδιά της φιλελεύθερης Κεντροδεξιάς, είμαστε παιδιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή.Αδέλφια μου, μπαίνουμε στη μάχη! Έχουμε ραντεβού με την Ιστορία. Μπαίνουμε στη φωτιά, κατεβαίνουμε στους δρόμους, ακούμε την κοινωνία, μιλάμε με τους πολίτες, ζητάμε συγνώμη για τα λάθη μας, λέμε την αλήθεια στους Έλληνες. Η σπίθα υπάρχει. Τη σπίθα θα την κάνουμε φλόγα. Θα τη δυναμώσουμε! Θα πρέπει να μιλήσουμε στις καρδιές των Ελλήνων! Να αποκτήσουμε και πάλι αξιοπιστία και ψυχή! Να ενώσουμε τους Έλληνες! Και το πιο σημαντικό Πρόεδρε: Να μην αφήσουμε κανέναν από δω και πέρα, να «πεθάνει» και να ξεπατώσει άλλο το λαό. Πρέπει, όμως, αύριο Πρόεδρε οι αδύναμοι, οι άνεργοι, να εξαιρεθούν από τις θυσίες. Γιατί ΝΑΙ, θέλουμε την Ευρώπη, θέλουμε το ευρώ. Θέλουμε, όμως, πρώτα το λαό μας, τα παιδιά μας. Ήρθε η ώρα να διαπραγματευτούμε σκληρά Πρόεδρε. Ο λαός δεν αντέχει άλλο.

  Ήρθε η ώρα κύριε Πρόεδρε να πείτε ΟΧΙ στις παράλογες απαιτήσεις της τρόικα, στις οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων, στη φοροκαταιγίδα, στις απολύσεις, στην κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, που οδηγούν στην εξαθλίωση του λαού.  Όπως τόλμησε και δικαιώθηκε ο Κώστας Καραμανλής με το περήφανο ΟΧΙ στην ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, στη Σύνοδο του Βουκουρεστίου. Τολμήστε και είμαι βέβαιος ότι θα το κάνετε. Γι’ αυτό είμαστε εδώ. Γιατί χρωστάμε στην Πατρίδα μας, στην Ελλάδα μας, στα παιδιά μας. Γιατί το χρέος προς την Πατρίδα Πρόεδρε είναι πολύ πιο βαρύ από το χρέος στους δανειστές και τα κόμματα.  Γιατί τώρα δεν κρίνεται η τύχη της Νέας Δημοκρατίας, κρίνεται η τύχη της χώρας. Γιατί αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, πέφτουμε στο γκρεμό, στο χάος, γιατί έχουμε να κάνουμε με μια ανεύθυνη, επικίνδυνη, μηδενιστική και εφιαλτική αριστερά που θα μας βάλει σε περιπέτειες.

Φίλες και φίλοι, δεν θα παραδώσουμε τη χώρα μας στο φασισμό, στα ψέματα, τις τυχοδιωκτικές υποσχέσεις και τις ανοησίες του ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτούς που θέλουν να πουλήσουν την ιστορία μας, τις αξίες μας, τις ελπίδες μας.Ο κ. Τσίπρας ζώντας μέσα στην αυτοκρατορία των παραισθήσεων του, αποδεικνύει καθημερινά πως είναι επικίνδυνος. Αλαζόνας, φαντασιόπληκτος και μεγαλομανής, κρύβει πίσω από το αγγελικό του πρόσωπο ένα σταλινικό προσωπείο.
Αλίμονο αν του δώσουμε τα κλειδιά της χώρας.

Φίλες και φίλοι, τα ψέματα τελείωσαν. Από σήμερα αλλάζουν όλα στη Νέα Δημοκρατία! Η σημερινή ημέρα είναι ιστορική. Είναι η ημέρα που γυρνάμε σελίδα. Επιστρέφουμε στο λαό.Ελάτε όλοι μαζί να δώσουμε στους ξένους να καταλάβουν ότι «σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει», εδώ είναι Ελλάδα, εδώ είναι το φως, εδώ είναι η αλήθεια! Ενωμένοι, ξεκινάμε τη μεγάλη αντεπίθεση.

  Εμπρός αδέλφια μου, εμπρός πολεμιστές σ’ όλη την Ελλάδα. Εμπρός Έλληνες πατριώτες, ελάτε όλοι μαζί να σηκώσουμε την Ελλάδα μας πιο ψηλά!Εμπρός Έλληνες, ερχόμαστε να ανταμώσουμε όλοι μαζί την ελπίδα! Εμπρός αδέλφια, όταν μας καλεί η Πατρίδα, τα παιδιά μας, η ιστορία μας, οι πρόγονοί μας, δεν μπορούμε να πούμε όχι στη μεγάλη εθνική πανστρατιά. Η νίκη η δική μας θα είναι νίκη της Ελλάδας, θα είναι νίκη όλων των Ελλήνων. Καλό αγώνα σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.