Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τηλεφωνική διάσκεψη ανάμεσα σε Ιταλία, ΗΠΑ, Γερμανία και Γαλλία, για την ανάπτυξη

Οι ηγέτες των ΗΠΑ, της Ιταλίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας, είχαν την Τετάρτη τηλεφωνική διάσκεψη κατά την οποία τονίστηκε ότι είναι «επείγουσα ανάγκη» να ληφθούν μέτρα για την ανάπτυξη.
τηλεφωνική διάσκεψη, ΗΠΑ, Ιταλία, ανάπτυξη, Γαλλία, Γερμανία, λήψη μέτρων, επείγΤην είδηση μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa, επιβεβαιώνοντας από διπλωματικές πηγές τις πληροφορίες της εφημερίδας Corriere della Sera.
Επρόκειτο για μια συζήτηση «ελέγχου» μετά τη σύνοδο της G8 στο Καμπ Ντέιβιντ και στο πλαίσιο της προετοιμασίας της επόμενης συνόδου κορυφής της G20 που θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Ιουνίου στο Μεξικό, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Ansa.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα
Corriere.it που επικαλείται ευρωπαϊκές διπλωματικές πηγές, οι Μάριο Μόντι, Μπαράκ Ομπάμα, Άνγκελα Μέρκελ και Φρανσουά Ολάντ «είχαν διαβουλεύσεις επί μακρόν σήμερα το απόγευμα σε τηλεδιάσκεψη για την οικονομική κρίση και τα ενδεχόμενα μέτρα που πρέπει να ληφθούν».
Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν περισσότερο ή λιγότερο τα ίδια όπως στο Καμπ Ντέιβιντ και στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της περασμένης εβδομάδας: «Η κατάσταση στην Ελλάδα δύο εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές, ο κίνδυνος μετάδοσης της οικονομικής κρίσης, η αντοχή του ευρωπαϊκού τραπεζικού συστήματος σε περίπτωση σοκ, καθώς και οι αποφάσεις που θα ληφθούν στη σύνοδο κορυφής των 27 (κράτη μέλη της ΕΕ) που προβλέπεται στις Βρυξέλλες στα τέλη Ιουνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.