Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Πως είναι δυνατόν να μην έχει κληθεί ακόμη ο Σμπώκος...



... μετά από αυτό το πρωτοσέλιδο; Τι συμβαίνει εδώ; ...

kourdistoportocali.com

Νέα απίστευτα στοιχεία για τον κρυμμένο θησαυρό του Άκη

«Ρε Σμπώκο, φέρε πίσω τα 80 εκατ.€»

Aπό τον Μανώλη Γαλάνη

Περισσότερα από 80 εκατ. ευρώ μαύρου πολιτικού χρήματος, σύμφωνα με τις προσωπικές του σημειώσεις, διεκδικεί ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας Ακης Τσοχατζόπουλος από...

τον πρώην γενικό διευθυντή Εξοπλισμών Γιάννη Σμπώκο!
Πρόκειται για μίζες που δεν έφτασαν ποτέ στον παραλήπτη τους, αφού παρακρατήθηκαν, παρά τις περί του αντιθέτου προσωπικές συμφωνίες, από το ενδιάμεσο πρόσωπο των παράνομων συναλλαγών, το οποίο κατά τα γραφόμενα δεν είναι άλλο από τον Γιάννη Σμπώκο.
Στις ιδιόχειρες σημειώσεις του Ακη Τσοχατζόπουλου, που εντοπίστηκαν και περιλαμβάνονται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, αποκαλύπτεται το πλέγμα των σχέσεων των δύο αντρών το οποίο, όπως αποτυπώνεται στο αρχείο που κατασχέθηκε, στοιχειοθετεί τη δράση ενός πολιτικού διδύμου που είχε ως συνδετικό κρίκο του τις παράνομες προμήθειες ιλιγγιώδους ύψους.
Κατά τον πρώην υπουργό, ο στενότερός του συνεργάτης, με τον οποίο υλοποίησαν από κοινού το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα όλων των εποχών, είναι ο άνθρωπος που έλαβε για λογαριασμό τού πολιτικού του προϊσταμένου μεγάλα ποσά από προμήθειες, τα μετέφερε στο εξωτερικό, τα διαχειρίστηκε και τα κατέχει μέχρι σήμερα χωρίς ποτέ να του τα επιστρέψει. Η συμπεριφορά της μη απόδοσης σύμφωνα με τον Ακη Τσοχατζόπουλο δεν κάμφθηκε ούτε από τις εκκλήσεις αλλά και τις απειλές τα τελευταία δύο χρόνια του πάλαι ποτέ ισχυρού άντρα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, με τη μεταξύ τους «συνεργασία», όπως χαρακτηριστικά την ονομάζει ο ίδιος ο πρώην υπουργός, η οποία χρονολογείται από το 1996, να παραμένει χωρίς απολογισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.