Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ME ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...


Την Ανάσταση του Θεανθρώπου γιορτάζουν τηνΚυριακή του Πάσχα οι χριστιανοί σε όλο τον κόσμο. Το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου εκατομμύρια πιστών έσπευσαν στις εκκλησίες για το «δεύτε λάβετε Φως» και το Χριστός Ανέστημε την αναβίωση εθίμων σε όλη την Επικράτεια. Δυστυχώς όμως... και φέτος η χρήση βεγγαλικών στάθηκε μοιραία για δύο νεαρούς ανθρώπους, ενώ άλλα τρία άτομα τραυματίστηκαν.
Ο εορτασμός του Πάσχα είναι μια «πρόκληση αφύπνισης», επισημαίνουν στα μηνύματά τους ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμος.
Στην Ελλάδα το Πάσχα γιορτάζεται με τον παραδοσιακό τρόπο: οβελίας, εδέσματα, κρασί, παραδοσιακή μουσική και «μάχες» για τον νικητή του αβγού.
Σύμμαχος φέτος ο πολύ καλός καιρός, παρά το γεγονός ότι το Πάσχα εορτάζεται νωρίς τον Απρίλιο.
Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγη πρόσκαιρη συννεφιά που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα βόρεια θα είναι κατά τόπους αυξημένη.
Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5-6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε καλά για την εποχή επίπεδα και θα φτάσει στα βόρεια τους 18 με 19 και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.