Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο.Α.Ε.Δ Νέες Δράσεις – Προγράμματα



Στα πλαίσια της συνεχούς επιδίωξής του για τη δημιουργία ευκαιριών απασχόλησης, ο Ο.Α.Ε.Δ. εφαρμόζει, με φορείς υλοποίησης τις Υπηρεσίες Απασχόλησης, τα ακόλουθα ειδικά προγράμματα, που έχει εκπονήσει. Τα προγράμματα αυτά υφίστανται σε ετήσια βάση και υπόκεινται σε όποια αναθεώρηση ή προσθήκες είναι απαραίτητες.
Ειδικό τετραετές Πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών, για την πρόσληψη 40.000 ανέργων  
Ειδικό διετές Πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών, για την πρόσληψη 25.000 ανέργων   
Πρόγραμμα Επιχορήγησης 4.000 Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών – Γυναικών ηλικίας 22-64 ετών με το διακριτικό τίτλο «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 22-64»  
Ειδικό Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για 600 πρώην εργαζόμενους που προέρχονται από τις επιχειρήσεις «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.», «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Α.Ζ.», «Γ.Η. ΣΚΟΥΡΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α.», «ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α. (GENERAL UNION)», «ΓΕΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α.(GENERAL TRUST)», «ΕΟΣ Α.Ε.Α.Ζ.» και 200 πρώην εργαζόμενους που προέρχονται από την επιχείρηση «COMMERCIAL VALUE»  
Ειδικό Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για 20 πρώην εργαζόμενους της επιχείρησης "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ"  
Πρόγραμμα Νέων "ΜΙΑ ΑΡΧΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ"  
Ειδικό Πρόγραμμα Προώθησης Ανέργων Νέων στην Απασχόληση  
Ειδικό Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για τους 220 πρώην εργαζόμενους της επιχείρησης SIEMENS  
Eιδικό Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για 24 πρώην εργαζόμενους που προέρχονται από την επιχ/ση ΑΛΕΞ. Π. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΑΒΕΕ ΕΚΚΟΚΚΙΣΤΗΡΙΑ ΒΑΜΒΑΚΟΣ - ΣΠΟΡΕΛΑΙΟΥΡΓΕΙΑ  
Προγράμματα επιχορήγησης πεντακοσίων (500) Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ν.Ε.Ε) και επιτηδευματιών, ατόμων ηλικίας 18 έως 64 ετών με πολιτισμικές ιδιαιτερότητες (ΡΟΜ) καθώς και προγράμματα συνεχιζόμενης κατάρτισης.  
Πρόγραμμα Νέων Ελευθέρων Επαγγελματιών - Νέοι Επιστήμονες Έτους 2009  
Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων και Φορέων του Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα για την Πρόσληψη Επιδοτούμενων Ανέργων  
Πρόγραμμα επιχορήγησης μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 0-3 άτομα για τη μερική απασχόληση ανέργων ηλικίας έως 50 ετών  
Προγράμματα Επιδότησης Νέων Θέσεων Εργασίας Ατόμων Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων  
Συνδυασμένο Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων για την Απασχόληση Επιδοτούμενων Ανέργων (Μετατροπή Επιδόματος Ανεργίας σε Επίδομα Απασχόλησης - Πρόσληψη "ΠΡΩΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ" από Αυτοαπασχολούμενους)  
Πρόγραμμα Κατάρτισης Βασικών Δεξιοτήτων 15.000 Γυναικών  
Πρόγραμμα Νέων Θέσεων Εργασίας για ανέργους, ηλικίας 45 ετών και άνω, έτους 2007   
Ειδικό Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για 300 ανέργους της Περιφέρειας Αττικής  
Ειδικό Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για 49 ανέργους που προέρχονται από την επιχ/ση "ELBISKO ΑΒΕΕ"   
Ειδικό Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για 97 ανέργους που προέρχονται από την επιχείρηση "TATE AND LYLE GREECE Α.Ε." "Πρώην BIAMYL"  
Ειδικό Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για 300 ανέργους του Νομού Φωκίδας  
Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων που βρίσκονται στο στάδιο πλησίον της σύνταξης (ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 1)  
Ειδικό Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για 400 άνεργους της επαρχίας Νάουσας  
Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη επιδοτούμενων ανέργων (Συνεχώς Ανοιχτό Πρόγραμμα)  
Ειδικό Πρόγραμμα Επιχορήγησης Επιχειρήσεων για την απασχόληση ανέργων που προέρχονται από την επιχ/ση «ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΑΡΤΟΠΟΙΙΑ Α.Ε»  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.