Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Συμμετοχή στην απεργία...


Από την ΠΑΣΚΕ-ΕΡΤ


Η απεργία της 24ης Φεβρουαρίου έχει βαθιά πολιτικά χαρακτηριστικά. Επιβάλλει την ενότητα των εργαζομένων και της κοινωνίας απέναντι στις αγορές και τους προπαγανδιστές τους.
Μας ζητούν να παραιτηθούμε από την δυνατότητα αντίδρασης απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε. Η παραίτηση όμως οδηγεί στην αδιαφορία, η οποία δεν είναι μόνο αμάρτημα είναι και τιμωρία.
Η διαφωνία μας απέναντι στα μέτρα είναι ύψιστη μορφή πατριωτισμού από τα συνδικάτα.
Δεν θα επιτρέψουμε να διαλύσουν την ελληνική κοινωνία στο όνομα της «κρίσης τους».
Αναμφίβολα η χώρα μας έχει τεράστια προβλήματα. Η ευθύνη για  την απειλή της χρεοκοπίας στην οικονομία ανήκει στην πολιτική τάξη της χώρας. Η ανικανότητα των κυβερνήσεων της Ν.Δ. τα προηγούμενα χρόνια στα δημόσια οικονομικά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.
Βρεθήκαμε έτσι στο στόχαστρο των κερδοσκόπων. Σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να υποταχθούμε στις απαιτήσεις τους και σε συνταγές που εξοντώνουν τους πολίτες, υπονομεύοντας το κοινωνικό κράτος υποθηκεύουν το μέλλον και την προοπτική της χώρας.
Συνολικά, ο ξένος παράγοντας και οι διεθνείς αγορές αξιοποιούν την πραγματική αδυναμία της Ελλάδας προκειμένου να ενισχυθούν οι ίδιοι. Όποιος ξεχνά τα πραγματικά προβλήματα της χώρας είναι επικίνδυνος. Όποιος αγνοεί τα συμφέροντα εκείνων που επιδιώκουν να τα αξιοποιήσουν προς όφελός τους, είναι ανόητος και επικίνδυνος.
Στην απεργία της 24ης Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι θα στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα αντίστασης και διαμαρτυρίας στην κυβέρνηση, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στους νεοφιλελεύθερους «αναλυτές», οι οποίοι στο όνομα της κρίσης και των δημοσιονομικών προβλημάτων της χώρας σχεδιάζουν και προωθούν την κατάργηση κάθε εργασιακού, οικονομικού και ασφαλιστικού δικαιώματος.
Διεκδικούμε και Απαιτούμε:
-ΕΡΤ Δημόσια για όλους τους Έλληνες πολίτες και όχι υποταγμένη στην αγορά και τα τσιράκια της.
-Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για όλους τους εργαζόμενους στην ΕΡΤ. Σταθερή δουλειά και αμοιβή χωρίς φαινόμενα εκμετάλλευσης.
Να σταματήσουν τα παπαγαλάκια των συγκροτημάτων της προπαγάνδας και οι πολιτικοί υπηρέτες τους να βάλουν εναντίον κάθε τι δημόσιου και της ΕΡΤ Η κατάληξη του εθνικού αερομεταφορέα είναι παράδειγμα προς αποφυγήν.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 24-2-10 ΣΤΙΣ 11π.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.