Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο κίνδυνος από το ξεπούλημα του νερού στην Ελλάδα

ef92865c71e46f7f3f7b863d1ce04591_L-620x450
Ένα από τα πιο κρίσιμα θέματα που ο καθένας από τους Έλληνες πολίτες μπορεί να αντιληφθεί…
τι θα σημαίνει για το μέλλον της χώρας μας είναι η απόφαση να πουληθούν οι εταιρίες ύδρευσης της χώρας σε ιδιώτες.
Όπως θα δούμε και στο παρακάτω βίντεο οι Βρυξέλλες έχουν αποφασίσει την είσοδο των ιδιωτικών επιχειρήσεων στην αγορά του πόσιμου νερού. Αποφασίζοντας να δώσουν το πόσιμο νερό σε ιδιώτες, οι επιτροπές που συστάθηκαν στις Βρυξέλλες δεν είχαν μέσα, κανέναν εκπρόσωπο πολιτών, παρά μόνο εκπροσώπους εταιριών και «εμπειρογνωμόνων» που υποστήριζαν μόνο την πλευρά των κερδοσκόπων.
Στις χώρες που συμφωνήθηκε κάτι τέτοιο, οι κάτοικοι είδαν τις τιμές του νερού να απογειώνονται, την ποιότητα του πόσιμου νερού να φτάνει σε επίπεδο απαγόρευσης προς κατανάλωση και οι υποσχέσεις των εταιριών για την κατασκευή και την αναβάθμιση των υπαρχόντων δικτύων ύδρευσης δεν υλοποιήθηκαν ποτέ. Αντίθετα απαρχαιώθηκαν και για να γίνει ασφαλές το νερό προστέθηκαν σε αυτό χλώριο και πλήθος άλλων ουσιών που το κάνουν πλέον επικίνδυνο.

Κέρδισαν ότι ψίχουλα κέρδισαν με την πώληση του καθαρού τους νερού και μετά έχασαν και το νερό και τα χρήματά τους με τις συνεχείς ανατιμήσεις!
Το βίντεο μιλάει και για την Ελλάδα επισημαίνοντας πως δεν θα μπορέσει να αποφύγει την αρπαγή των εταιριών της από τα εταιρικά κοράκια που περιμένουν να πάρουν τα πάντα κοψοχρονιά από την ψωροκώσταινα για ένα κομμάτι ψωμί.
Μάλιστα αναρωτιέται ο δημοσιογράφος στο βίντεο με τι κριτήριο και τι λογική λαμβάνονται αυτές οι αποφάσεις πίσω από τα κλειστά παράθυρα των Βρυξελλών. Δυστυχώς δεν γνωρίζει ότι αυτές οι αποφάσεις έχουν δοθεί απευθείας από τον κέντρο διοίκησης της Λευκής Αδελφότητας, η οποία δίνει κι όλες τις οδηγίες που θα κάνουν τον κόσμο αυτό να υποδουλωθεί κάτω από την Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Επίσης στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε τι πρεσβεύει στέλεχος μιας από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στις πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού. Το κέρδος πάνω από όλα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.