Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ME NYXIA KAI ME ΔΟΝΤΙΑ...


...Γράφει η .Μαρία Ψαράκη

 Τι παρακολουθούμε εδώ και τρεις περίπου ώρες να διαδραματίζεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας ; Μια κυβέρνηση που είναι πλέον σαφές ακόμα και στον πιο ένθερμο υποστηρικτή της...
ότι έχει πάρει οριστικά τον κατήφορο, ακολουθώντας πιστά τις διαταγές της Τρόικας, αδιαφορώντας παντελώς για τη δυστυχία στην οποία καταδικάζει τους Έλληνες, με κάθε υπογραφή που βάζει στα δεκάδες νομοσχέδια που περνάνε με τρόπο απαράδεκτο από τη Βουλή  ενός δημοκρατικού κράτους. 

Βλέπουμε μια κυβέρνηση να παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια παλεύοντας με τα κύματα της αγανάκτησης ενός ολόκληρου λαού, έχοντας μοναδικά σωσίβια την πεισματική εμμονή της, τον αντιπρόεδρο της  ο οποίος όπως όλα δείχνουν τα κάνει όλα, αφού προλαβαίνει να είναι αντιπρόεδρος, υπουργός Εξωτερικών, και εσχάτως ακόμα και πρωθυπουργός, αφού ο κ. Σαμαράς μας τιμά σήμερα και πάλι με την απουσία του από τη Βουλή, αλλά και το μοναδικό αρχηγό της ΔΗΜΑΡ που προτάσσει ηρωικά τα στήθη του προκειμένου να προστατεύσει την κυβέρνηση, μόνος εκείνος απέναντι σε σύσσωμη την αντιπολίτευση που στήριξε τη σημερινή πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Γιάννη Στουρνάρα,  έχοντας δηλώσει πριν μερικές μέρες ότι ευχαρίστως θα επέστρεφε στην κυβέρνηση ( με τις γνωστές βεβαίως σε όλους κόκκινες γραμμές του), ενώ σήμερα μόλις μάθαμε, τυχαία προφανώς, ότι και ο πρωθυπουργός ( ο πραγματικός) ευχαρίστως θα τον δεχόταν και πάλι πίσω για να συγκυβερνήσουν.
Και καταλαβαίνουμε όλοι ότι το κατεστημένο, το φθαρμένο, το μισητό από το λαό, επιμένει και αντιστέκεται, παλεύει με όλες του τις δυνάμεις, απεγνωσμένα, με λύσσα, να παραμείνει στη θέση του ώστε να μπορέσει να εκτελέσει πιστά το έργο που ανέλαβε. Παλεύει με αυταπάρνηση, με όποιο τρόπο μπορεί, αφού κάθε μέρα που περνά κάνει και σαφέστερο το ρόλο που παίζει σε αυτό το ολέθριο για την Ελλάδα προσκηνοθετημένο σενάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.