Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

H Ανάσταση του Ιησού και η «ανάσταση» των Πολιτών…


Από τον Δρ. Αναστάσιο Κουτσούκο

http://www.koutsoukos-anastasios.gr/

«Αναστάσεως ημέρα, λαμπρυνθώμεν Λαοί,
Πάσχα Κυρίου, Πάσχα. Εκ γάρ θανάτου πρός ζωήν καί εκ γής πρός ουρανόν, Χριστός ο Θεός. Ημάς διεβίβασεν, επινίκιον άδοντας».

Η Ελλάδα ζει με κατάνυξη την Ανάσταση του Ιησού. Οι Πολίτες, όμως, περιμένουν ακόμα την «ανάστασή τους από την νέο-σκλαβιά στους ληστρικούς τραπεζίτες»! Το 80% των πολιτών είναι υπερχρεωμένο και ακόμα περιμένουν την «νέα σεισάχθεια» το νόμο της ανάστασής τους, που περιέργως, αργεί πολύ!! Ο υπερχρεωμένοι ήταν οι βασικοί ψηφοφόροι του Πασοκ.
Ο πρώτος νόμος «ανάστασης» των πολιτών, που πρέπει να ψηφιστεί τώρα, είναι ο νόμος της «νέας σεισάχθειας», δηλ. η «ρύθμιση των οφειλών των υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων». Άμεσα πραγματοποιήσιμο είναι η κάθε τράπεζα να μειώσει μόνη της τη δόση των δανείων και καρτών, του κάθε πολίτη στο 1/3, με ταυτόχρονη χρονική επιμήκυνση των καθυστερουμένων οφειλών, (άσχετα αν έχει καθυστερημένες δόσεις ή είναι στον Τειρεσία, ή αν υπάρχει δικαστική διαταγή).
Επίσης τα στελέχη του Πασοκ περιμένουν τη δική τους «ανάσταση». Διοικούν ακόμα τα στελέχη της δεξιάς, τα οποία συνεχίζουν να πλουτίζουν, ενώ τα στελέχη του Πασοκ συνεχίζουν να πεινάνε!. Το κάθε στέλεχος Πασοκ πρέπει να αμειφτεί ανάλογα με την προσφορά, τις ικανότητες και το ήθος του. Το Πασοκ έχει ικανότερα στελέχη από τη δεξιά! Κάποιοι πιστεύουν ότι οι ψηφοφόροι και τα στελέχη υπάρχουν, ως «σύγχρονοι σκλάβοι», μόνο για να ψηφίζουν και να αγωνίζονται και αυτοί μόνο να είναι ισόβιοι βουλευτές και υπουργοί! Αλλά βλέπουμε, παραδόξως, να αμείβονται μόνο πάλι τα δεξιά στελέχη!!
Η χώρα μας έζησε τα Άγια Πάθη, όπου την οδήγησαν οι ληστρικοί διεθνείς τραπεζίτες, οι έμποροι των λαών, οι παγγερμανιστές, η διαφθορά που επικρατεί ακόμα στη χώρα και οι Πόντιοι Πιλάτοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι κερδοσκόποι άρχιζαν να «μοιράζουν την τύχη της Ελλάδας και να βάζουν κλήρο για την φτώχευσή της»! Επιτέλους, κατέστη δυνατόν να μετατοπιστεί ο άξονας προς μια συζήτηση, που αφορά όχι μόνον την Ελλάδα, αλλά συνολικά την κατάσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη.
Το ότι, πετύχαμε σήμερα, μετά βαΐων και κλάδων, να διαμορφώνονται ευνοϊκότεροι συσχετισμοί στην Ευρωπαϊκή Ένωση με την συνεχή και μέχρι την τελευταία στιγμή δυναμική, πρωτοφανή για τα ελληνικά δεδομένα, παρουσία του Γ. Παπανδρέου, προσθέτει μια ακόμη κρίσιμη παράμετρο στην όλη υπόθεση. Το ακόμα τούτη την Άνοιξη ραγιάδες ραγιάδες… δεν θα ξανα-ακουστεί. Εθνική Ανάσταση και Ατομική Ελευθερία Εδώ και Τώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.