Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Γεωργία Γεννιά , η "πολιτική σαλαμάνδρα" της γενιάς των υποθηκεύμενων

"Δεν έχεις Όλυμπε θεούς, μηδέ λεβέντες Όσσα, ραγιάδες έχεις μάνα γη, σκυφτούς για το χαράτσι, κούφιοι και οκνοί καταφρονάν τη θεία τραχειά σου γλώσσα,των Ευρωπαίων περίγελα και των αρχαίων παλιάτσοι ... Και δημοκόποι Κλέωνες και λογοκόποι Ζωίλοι, και Μαμμωνάδες βάρβαροι,και χαύνοι λεβαντίνοι, λύκοι ώ κοπάδια οι πιστικοί και ψωριασμένοι οι σκύλοι κι οι χαροκόποι αδιάντροποι και πόρνη η Ρωμιοσύνη.Κωστής Παλαμάς
Το έχω γράψει, ξαναγράψει και (ξανά)αναδημοσιεύσει πάρα πολλές φορές και κάθε φορά ενώ αλλάζουν τα πρόσωπα παραμένει και εξαπλώνεται σε ολόκληρη σχεδόν την κοινωνία η ίδια ενδοτική πολιτική των δοσίλογων "χρήσιμων ηλίθιων",  που τους δίνουμε το ελεύθερο με τη ένοχη ψήφο μας να μας εμπαίζουν και να μας εξαπατούν.



Για να μην τα επαναλάβω, δεν θα έχει νόημα - καταντά γραφικότητα - αλλά ευτυχώς (τα έχω διασώσει) πει εκτός των άρθρων μου και στην εκπομπή της ΕΡΤopen (βλέπε εδώ).
Αυτό που με θλίβει πραγματικά είναι ότι όλοι μας (σχεδόν) έχουμε καταδικάσει τη γενιά του πολυτεχνείου που (ευτυχώς "ορισμένοι" μόνο αλλοτριώθηκαν από την εξουσία της πολιτικής) εξαργύρωσαν τους δήθεν αγώνες τους για τη πτώση του στρατιωτικού καθεστώτος της επταετίας (λεγόμενης χούντας συνταγματαρχών) και είδαμε φως στη νέα γενιά για να αντιπαλέψει τα δικά μας σφάλματα και τη λαθεμένη πολιτική που στηρίξαμε, αλλά βλέπουμε όμως και στη νέα γενιά την ίδια αδικαιολόγητη συμπεριφορά, οι περισσότεροι να κάνουν διαπιστώσεις και να αδιαφορούν και ...
κάποιοι πιο υποψιασμένοι να μπαίνουν και να υπηρετούν το σύστημα.
Μία στήριξη που ακόμη και και οι εξαναγκασμένοι να γίνουν γενίτσαροι ωχριούν μπροστά στους εθελοντές βολεψιματίες νεαρούς βολευτές.
Η πολιτική Τσίπρα στα δυσβάσταχτα μέτρα των μνημονίων, πέρασε και θα συνεχίσει να περνάει,  με τους διορισμένους με λίστα βολευτές του.

Ακολουθεί μία λίστα από αυτούς:

Για την ενδιαφέρουσα συνέχεια πατήστε εδώ: Κυριακή, 7 Μαΐου 2017 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.