Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

H ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ELITE των Βρυξελλών και η Budgetary Control Committee

2016-02-043-Welle_CONT-1024x681
Δείτε πως εφαρμάζονται τα Μνημόνια
Οι εναπομείναντες σκεπτόμενους αναγνώστες του απαντά σήμερα- 1η Δεκεμβρίου 2016- σε ένα σχεδόνυπαρξιακής φύσεως ερώτημα που έχει να κάνει με τον τρόπο που εφαρμόζονται όλα αυτά τα χρόνια τα τρία Μνημόνια. Οι Ελληνες πολίτες μπαίνουν στον 7ο χρόνο σφαγής και αιμοδοσίας έχοντας ασελγήσει πάνω μας οι εκπρόσωποι των δανειστών και οι εγχώριοι ξιπασμένοι κατσιαπλιάδες πρωθυπουργοί, υπουργοί και σύμβουλοί τους όλων ανεξαρτήτως των κυβερνήσεων. Μετά από 7 χρόνια μνημόνια λοιπόν δεν έχει αλλάξει το διεφθαρμένο εγχώριο πελατειακό κράτος των νταβατζήδων και της διάτρητης δικαιοσύνης. Η τελευταία μάλιστα έφτασε στο ύπατο σημείο αυτογελοιοποίησης στήνοντας μία μετά την άλλη τις συνδικαλιστικές οργανώσεις στο χώρο της.

Ας επανέλθουμε όμως στον τρόπο εφαρμογής των Μνημονίων και την χυδαία, απάνθρωπη, ισοπεδωτική, ανηλέητη για τους μικρές επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες εφαρμογή τους. Μέσα από την περιγραφή μας θα διαπιστώσετε ότι η γραφειοκρατική elite των Βρυξελλών δεν είναι παρά αντανάκλαση των διεφθαρμένων πελατειακών κρατών της Ευρώπης. Καταλυτικό ρόλο στο πως εφαρμόστηκαν τα Μνημόνια στην Ελλάδα έχει η διαβόητη Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού. Καθήκον της συγκεκριμένης Επιτροπής είναι να ελέγχει τους προυπολογισμούς των χωρών, τις δημοσιονομικές δαπάνες αλλά και τα φορολογικά έσοδα. Αυτή η Επιτροπή βρίσκεται υπό τον Ελεγχο των Ιταλών οι οποίοι είναι διάσημοι για την παγκόσμια βιομηχανία του στυλ, της μόδας αλλά και την Ιταλική Μαφία η οποία βρίσκει διαρκώς τρόπους προσαρμογής στο σήμερα. Η ελεγχόμενη λοιπόν από τους Ιταλούς Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού εάν έκανε σωστά τη δουλειά της δεν θα επέτρεπε αυτή την χυδαιότητα των φορομπηχτικών ελληνικών προυπολογισμών. Αυτό τον απάνθρωπο και κυνικό υπέρ του διεφθαρμένου κράτους και κατά του Επιχειρείν καταμερισμό των φόρων. Δεν θα επέτρεπε δηλαδή την κτηνωδία του κρατισμού να διέπει την οικονομική πολιτική των περισσοτέρων χωρών της Ε.Ε.
Πολύ εύλογα θα ρωτήσετε “μα τι κάνει ο Σόιμπλε και οι Γερμανοί” γι΄αυτήν την αθλιότητα;
Οι Γερμανοί φρόντισαν να πάρουν τον έλεγχο της Επιτροπής Εμπορίου ώστε να βοηθούν τις κατ΄εξοχήν δικές τους εξαγωγικές πολυεθνικές εταιρίες. Η elite των Βρυξελλών έχει μοιράσει τις Επιτροπές όπως μοιράζουν οι Μαφίες τις περιοχές-ζώνες επιρροής τους. Φυσικά και οι Ελληνες κατσιαπλιάδες αφού με την βοήθεια του Εθνάρχη Καραμανλή τρύπωσαν στην Ε.Ε. δεν άργησαν να μπουν στα κόλπα. Ετσι στην διάρκεια της μεταπολίτευσης είδαμε να εξελλίσεται το όργιο με τις κοινοτικές επιδοτήσεις που κατέληγαν στις τσέπες διεφθαρμένων Ελλήνων παραγόντων και στελεχών των γεωργικών ενώσεων.
Οταν οι δανειστές απαιτούν 3,5% πλεόνασμα των ελληνικών προυπολογισμών οφείλει η διαβόητη ΕπιτροπήΕλέγχου του Προϋπολογισμού να ξετινάζει τους ελληνικούς προυπολογισμούς ελέγχοντας από που αντλούν τα έσοδά τους, ώστε να μην επιτρέπει αυτό την φορομπηχτική κτηνωδία αφήνοντας παράλληλα ανέγγιχτο το πελατειακό κράτος. Ούτε απογραφή, ούτε αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και οργανισμών. Ούτε έλεγχος των δαπανών για τα δημόσια έργα και τα ποσά του προυπολογισμού που καταλήγουν στους άχαστους εγχώριους ολιγάρχες.
Ο τρόπος λειτουργίας της διαβόητης Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού  αλλά και των υπολοίπων Επιτροπών της διεφθαρμένης Ευρωπαικής elite οδήγησαν την Ευρώπη στα σκατά και τους λαούς στις επιλογές δημαγωγών λαικιστών και ακροδεξιών. Η σαπισμένη elite των Βρυξελλών με τους πολυτελείς μισθούς είναι η αιτία που οι Αγγλοι επέλεξαν το Brexit. Eίναι η αιτία της ανόδου των κατσιαπλιάδων σε όλη την Ευρώπη.
Δείτε το καλωσόρισμα της επικεφαλής της Επιτροπής Ελέγχου του Προϋπολογισμού των χωρών της Ε.Ε. και στην συνέχεια δείτε ένα VIDEO με τον Μπαλαούρα του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει ερώτηση σε συνεδρίαση της Επιτροπής. Θα διαπιστώσετε με απόγνωση ότι με αυτή την elite των Βρυξελλών δεν έχουμε καμμία τύχη. Η Ευρώπη αλλά και η Ελλάδα είναι μια χαμένη υπόθεση. Εμείς μάλιστα βρισκόμαστε ανυπεράσπιστοι και στο έλεος του σουλτάνου Ερντογάν.
20150428pht47161_width_275
Καλωσορίσατε στον έλεγχο του προϋπολογισμού του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου! Είμαι η πρόεδρος τηςΕπιτροπής Ελέγχου του Προϋπολογισμού, η οποία αποτελείται κατά την παρούσα κοινοβουλευτική περίοδο από 30 βουλευτές από 17 κράτη μέλη της ΕΕ. Οι κοινοβουλευτικές επιτροπές συνεδριάζουν κατά κανόνα μία ή δύο φορές το μήνα.

Ελέγχουμε τη χρήση των πόρων του προϋπολογισμού της ΕΕ (περίπου 130 δισ. ευρώ ετησίως). Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διαχειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού, δαπανώντας το 80% στα κράτη μέλη και περίπου το 13% σε άλλα μέρη του κόσμου. Το εναπομένον 7% αποτελεί τις διοικητικές δαπάνες. Εξετάζουμε αν γίνεται ορθή χρήση των πόρων και αν επιτυγχάνονται οι πολιτικοί στόχοι. Με άλλα λόγια: εισπράττουν οι πολίτες της ΕΕ την πραγματική προστιθέμενη αξία για την τιμή την οποία πληρώνουν;

Η Επιτροπή Ελέγχου του Προϋπολογισμού υποβάλλει επίσης εκθέσεις για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης και για την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) στο Λουξεμβούργο. Επιπλέον, συμμετέχουμε στις εγκάρσιες πτυχές της ευρωπαϊκής νομοθεσίας.
Εκτιμούμε ιδιαίτερα την υποστήριξη που μας παρέχει το Ευρωπαϊκό Ελεγκτικό Συνέδριο στο Λουξεμβούργο, οι εκθέσεις του οποίου αποτελούν σημαντική βάση για τη διεκπεραίωση των εργασιών μας.
Η διαχείριση των οικονομικών αποτελεί δοκιμασία καθοριστικής σημασίας – όταν αυτή δεν λειτουργεί σωστά, δεν λειτουργούν πολλοί ακόμα τομείς υψίστης σημασίας.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας. Σας ενδιαφέρουν οι εργασίες μας; Επικοινωνήστε μαζί μας!
Με εκτίμηση,
Inge Gräßle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.