Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Δώρο Χριστουγέννων 1999


https://i1.wp.com/papaioannou-giannis.net/wp-content/uploads/2016/12/15380570_648581268682394_346786980001224715_n.jpg?w=361Μετά τον τελευταίο πατριώτη τον Ανδρέα Παπανδρέου, ανέλαβαν  το τιμόνι οι ευρωπαϊστές. Σχεδόν αμέσως στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ ο εναλλακτικός λόγος χάθηκε και η  διαφορετική  άποψη διώχθηκε από τον δημόσιο διάλογο.
Από τότε  όμως η κατάσταση της χώρας θα χειροτερεύει συνεχώς.  Ο Σημίτης και οι εκσυγχρονιστές του, ο Καραμανλης, ο ΓΑΠ, ο Σαμαράς, ο Τσίπρας και  οι ευρωαριστεροί  και η καταστροφή συνεχίζεται. Σε όλο αυτό το διάστημα η χώρα δεν διαπραγματεύθηκε ποτέ τα συμφέροντα της με αξιοπιστία  και σχέδιο.
Αδύναμη  λόγω των νεοφιλελεύθερων οδηγιών και κανονισμών να προστατεύσει την οικονομική δραστηριότητα από τον διεθνή αδυσώπητο ανταγωνισμό,  έχασε σταδιακά από όλη την βιομηχανική και αγροτική παράγωγη, έχασε την βιοτεχνία και όλο τον παραγωγικό ιστό.
Έχασε την αυτάρκεια της και τα ράφια των καταστημάτων γέμισαν εισαγόμενα. Τελικά απομένοντας μόνο με τον τουρισμό οδηγήθηκε σε ελλείμματα  υπερχρέωση και καταστροφή.
Μόλις το 2010 στην χώρα άρχισε να αναπτύσσεται το απαραίτητο  κοινωνικό έρμα κατά της Ευρωπης.  Με αυτό  και πολύ προσπάθεια φτάσαμε το 2015 να πούμε το πρώτο ΟΧΙ  στα βλαπτικά Ευρωπαϊκά τελεσίγραφα.

Σήμερα  είμαστε στο σημείο  που ελληνες και ξένοι γνωρίζουν ότι οι κυβερνώντες αποδέχονται τα βλαπτικά Ευρωτελεσιγραφα για να κρατηθούν στην καρέκλα τους ενώ έχουν ήδη αποκτήσει εναλλακτική. Απέναντι του είναι ο εθελόδουλος Ευρωπαϊστής Μητσοτάκης.
Όμως όλα όσα φτιάξαμε ως χώρα και ως πρόσωπα τα φτιάξαμε εκτός ευρώ.  Με το ευρώ τα υποθηκεύσαμε και τα χάνουμε με ταχύτητα.
Από την εποχή του Ανδρέα πουλήθηκαν τα πάντα και καμιά κυβέρνηση δεν σταμάτησε τον χαμό.   Ακόμη και αυτή την ίδια μας  την χώρα την κάναμε προτεκτοράτο και την Βουλή διεκπεραιωτή ξενών συμφερόντων. Τα παιδιά μας μεταναστεύουν και πάλι όπως έκαναν οι πατεράδες μας 1960.
Τώρα όμως γνωρίζουμε ότι η μόνη λυση είναι η ανάκτηση της εθνικής και νομισματικής μας κυριαρχίας .
Στην φωτογραφία Δώρο Χριστουγέννων 1999 για  να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.