Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Χαλέπι: Τα ΜΜΕ μας σερβίρουν ό,τι βολεύει στο Σύστημα [Βίντεο]


ver1712161-620x411
10 πράκτορες κι άλλοι 10 πληρωμένοι «αυθόρμητοι» διαδηλωτές, ακριβά έγχρωμα πλακάτ, μία φωτογραφία τραβηγμένη από χαμηλά για να μην φαίνεται ο πραγματικός αριθμός των διαδηλωτών… και αναφορά σε εκατοντάδες (!) «αυθόρμητους» αλληλέγγυους των κατοίκων στο Χαλέπι… που «έπεσε» στα χέρια του «κακού» Άσαντ. 
Οι πράκτορες στα Ελληνόφωνα ΜΜΕ …φυσικά αναδημοσιεύουν την προπαγανδιστική είδηση χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Το ότι στο Χαλέπι πανηγυρίζουν που «έπεσαν» ξανά στα χέρια του Άσαντ, δεν θα φτάσει ποτέ στ’ αυτιά του μέσου Έλληνα τηλεθεατή, στον οποίο οι υπηρέτες των τοκογλύφων σερβίρουν την προπαγάνδα που βολεύει στο Σύστημα.

Μας βομβαρδίζουν από χθες ακατάπαυστα με ειδήσεις όπως η παρακάτω:
«Ανθρωπότητα, πού είσαι;», «Αλληλεγγύη, πού είσαι;»: εκατοντάδες διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Βερολίνο για να καταγγείλουν τον πόλεμο στη Συρία και τα δεινά των πολιορκημένων κατοίκων του Χαλεπίου.
«Τα παιδιά στο Χαλέπι μας φωνάζουν», «το Χαλέπι πνίγεται στο αίμα και ο κόσμος είναι θεατής»: οι συγκεντρωμένοι κατήγγειλαν την απάθεια της διεθνούς κοινής γνώμης απέναντι στη σφαγή στην ιστορική συριακή πόλη, κάποτε οικονομική πρωτεύουσα της ρημαγμένης χώρας.
Σε συνθήκες πολικού ψύχους, κρατώντας συριακές σημαίες, οι συγκεντρωμένοι άναψαν κεριά μπροστά από το Ράιχσταγκ, το κτίριο που στεγάζει το γερμανικό κοινοβούλιο στο κέντρο της γερμανικής πρωτεύουσας.
«Αυτό που συμβαίνει εκεί είναι το χειρότερο στον κόσμο», εξήγησε στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP) ο 19χρονος σύρος πρόσφυγας Μαχμούντ Αλζιμέχ, που κατάγεται από τη Ράκα, το προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία, και έφθασε στη Γερμανία πριν από έναν χρόνο.
Ο κόσμος «σιωπά». «Τι κάνουν οι ευρωπαίοι ηγέτες; Δυστυχώς, τίποτε», είπε.
«Αισθανόμαστε ανήμποροι» απέναντι στην τραγωδία των Σύρων, κυρίως των αμάχων, που μαστίζονται από την πείνα, που περιμένουν να απομακρυνθούν από το Χαλέπι, είπε μία Βερολινέζα που συμμετείχε στη συγκέντρωση για να δείξει την αλληλεγγύη της.
«Αυτή η μεγάλη ανημπόρια…αυτή η θλίψη για τους νεκρούς, αυτά με έφεραν μέχρι εδώ σήμερα », πρόσθεσε.
Και αυτή είναι η πραγματικότητα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.