Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Θα χτυπήσει αλύπητα την Ελλάδα

seismos-plisiazei-germania-xtipisei-alipita-ellada-620x400

Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Οι πιέσεις που δέχεται τις τελευταίες ώρες η Άγκελα Μέρκελ σχετικά με την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο, είναι ασφυκτικές. Αντίπαλοί της στο εσωτερικό, αλλά και στο εξωτερικό όπως στην Τσεχία και την Ολλανδία, την κατηγορούν πως η πολιτική των ανοιχτών συνόρων που εφάρμοσε το προηγούμενο διάστημα έγινε αφορμή για να ζήσει η Γερμανία το πρόσφατο αιματοκύλισμα στην Χριστουγεννιάτικη αγορά.

Αν αποδειχθεί ότι ο δράστης είναι πρόσφυγας και έφθασε στην Γερμανία από τα ανοιχτά σύνορα της Ευρώπης, ο πολιτικός σεισμός που θα επακολουθήσει είναι δεδομένος. Τα συντρίμμια μάλιστα θα φθάσουν στην Ελλάδα, μια και η Μέρκελ όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν η μοναδική σύμμαχος μας στο προσφυγικό ζήτημα.
Η Γερμανίδα καγκελάριος μετά την τρομοκρατική επίθεση, και τις ασφυκτικές πιέσεις που δέχεται, δεν αποκλείεται να κάνει στροφή σε πιο συντηρητικές πολιτικές όσον αφορά το προσφυγικό, και να υιοθετήσει τελικά εκείνες των κλειστών συνόρων, αφήνοντας έκθετη την Ελλάδα και τους χιλιάδες μετανάστες εγκλωβισμένους στη χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.