Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΚΑΤΑ-ΖΗΤΕIΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ NΔ!

Mια μικρή αγγελία που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Χρυσή Ευκαιρία» παραπέμπει πιθανότατα στην πρόσληψη νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας προς πλήρωση της κενής θέσης κατόπιν της... 
πανηγυρικής ήττας του εξαίρετου κατά τα άλλα κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Ιδού το σχετικό κείμενο:
Πολιτικός φορέας που δραστηριοποιείται εδώ και τέσσερις δεκαετίες στον ελλαδικό χώρο αναζητεί νέο επικεφαλής της όλης επιχείρησης για την επάνοδο στην εξουσία που τόσο στερήθηκε. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν στα γραφεία, Λεωφόρος Συγγρού 344, περιοχή Καλλιθέας, Ταχυδρομικός Κώδικας 176 73, αριθμός τηλεφωνικού κέντρου 210-9444000.

Η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών λήγει στις 4 Οκτωβρίου, ημέρα ίδρυσης του μαγαζιού και, κατά σύμπτωση, ημέρα προστασίας των ζώων  – καθόλου τυχαίο αν λάβει κανείς υπόψη ότι ο Αριστοτέλης ομιλεί περί του ανθρώπου ως «πολιτικού ζώου».
 Η σύμβαση που θα καταρτισθεί θα είναι τριετής με δικαίωμα ετήσιας ανανέωσης ή καταγγελίας από τη μία πλευρά (του εργοδότη). 
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ύψος τουλάχιστον 1,75 μέτρα, όσο είναι αυτό του νικητή Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, που λίγο ακόμη και θα μας διέλυε, χτυπώντας μας από αριστερά προς τα δεξιά μας.
Το σχήμα του προσώπου ωοειδές, η εμφάνιση ευειδής και ο τόνος εύχαρις.
Το βάθος της ψυχής των ενδιαφερομένων θα πρέπει να είναι απροσμέτρητο, καθώς καλούνται να αντέξουν μια σειρά από ήττες που βλέπουμε να έρχονται, αφού ο επικεφαλής του αντίπαλου μαγαζιού μάς πήρε τη μισή μνημονιακή πελατεία.
Οι προσερχόμενοι στη γραμματεία θα συμπληρώνουν μια φόρμα αίτησης, στην οποία θα αναγράφουν το έτος που γεννήθηκαν και ανδρώθηκαν στο κόμμα, τις σπουδές τους στις κομματικές οργανώσεις, την εκπλήρωση των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων στα κομματικά επιτελεία, τυχόν λούφα και παραλλαγή σε κομματικές  επιστρατεύσεις, την εργασιακή εμπειρία στο δούλεμα, τις ατομικές τους δεξιότητες στο ρίξιμο του εσωκομματικού αντιπάλου, την επαγγελματική τους επάρκεια να ξημεροβραδιάζονται στα κεντρικά γραφεία – κοινώς στον «κομματικό σωλήνα». Και όλα αυτά με την καλή έννοια. 
Θα εκτιμηθεί ιδιαιτέρως η επίδοσή τους σε συνωμοσίες –πάλι με την καλή έννοια– εναντίον προηγούμενων αρχηγών της παράταξης, κάτι που αποτελεί παραδοσιακό μας έθιμο. Επίσης θα ληφθούν υπόψη οι τιμητικές διακρίσεις και τα βραβεία στο ξεσκόνισμα διατελεσάντων προέδρων, οι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών στην καλώς –και πάλι–  εννοούμενη ίντριγκα, η κατάρτιση και η συνεχιζόμενη επαγγελματική κατάρτιση διά βίου –δηλαδή μια ζωή κομματόσκυλο–, οι επιδόσεις σε επιδοτούμενα σεμινάρια που δεν χρησιμεύουν σε τίποτα αλλά και κακό δεν κάνουν, η παρουσία σε συνέδρια που εκλέγουν Προέδρους, Γραμματείς και Φαρισαίους, φτάνει να είναι τα δικά μας παιδιά.
Οι υποψήφιοι θα εξετασθούν στην έκθεση ιδεών ώστε να καταγραφεί η ικανότητά τους στο παραμύθι που τόσο γοητεύει τον λαό μας. Θα εκτιμηθεί δεόντως το ταλέντο στο να κάνουν το άσπρο μαύρο, το πράσινο κίτρινο, το καφέ σιέλ και –κυρίως– το ροζ μπλε.
Επιπλέον μόρια θα λάβουν οι υποψήφιοι για κάθε ξένη γλώσσα που κατέχουν, αλλά εκείνη που θα τους εξασφαλίσει την προτίμηση είναι η κομματική γλώσσα, ώστε να μπορούν να συνεννοηθούν άνετα με τους δικούς μας.
Μετά την αξιολόγηση των φακέλων ενός εκάστου από την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, θα επιλεγούν οι δύο πρώτοι σε βαθμολογία, εφόσον πιάσουν 5, με άριστα το 10. Ακολούθως, είναι υποχρεωμένοι να πέσουν στα βαθιά βρόμικα νερά και αυτός που θα επιζήσει θα είναι ο νικητής συμβασιούχος πρόεδρος! Ο οποίος θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος να χάσει από τον Αλέξη Τσίπρα και μετά όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους κάποια στιγμή…
(ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΤΙΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ…ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ, ΣΤΟ ΚΑΡΦΙ, 26-27 / 9/ 15 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.