Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο επίτιμος, υποψήφιος αρχηγός της Ν.Δ!..

Εδώ οι καλές λεπτομέρειες του καβγά στο Μητσοτακέικο μεταξύ Κυριάκου-Ντόρας στο προσκεφάλι του Κώστα Μητσοτάκη και το αναπάντεχο χάπι εντ για την προεδρία της Ν.Δ.

Το περασμένο Πάσχα, σύμφωνα με...
απόλυτα αναξιόπιστες πληροφορίες, στο σπίτι της οικογένειας στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ντόρα Μπακογιάννη λογομάχησαν με βαριές κουβέντες για το θέμα της προεδρίας της Νέας Δημοκρατίας.

Το ποιες βαριές κουβέντες αντάλλαξαν δεν σας τις λέμε, γιατί θα μας πάνε όλους μέσα.

Λέγεται ότι έριξαν και μπαλοθιές ο ένας στον άλλο, χωρίς όμως να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο τρικούβερτος καβγάς και τα παραλίγο φονικά έγιναν πάνω από το προσκέφαλο του επιτίμου Κώστα Μητσοτάκη, ο οποίος τους έλεγε να μην τσακώνονται έτσι γιατί θα πεθάνει από τη στενοχώρια του.

Αλλά αυτοί συνέχιζαν να πλακώνονται, γιατί πίστευαν ακράδαντα ότι δεν θα πάθει τίποτα ο Μητσοτάκης και θα μας θάψει όλους.

Από τότε οι σχέσεις τους δεν ήταν όπως πριν και η Ντόρα έλεγε ότι δεν ψηφίζει με τίποτα τον Κυριάκο και να μη βάλει καν υποψηφιότητα.

Οταν άκουγε να συνεχίζονται αυτά, ο Μητσοτάκης φώναζε πάλι ότι θα πεθάνει, αλλά πάλι δεν το πίστευαν με τίποτα αυτό τα παιδιά του.

Μέχρι που τους ανακοίνωσε ότι θα βάλει αυτός υποψηφιότητα για την προεδρία και αρχηγία της Ν.Δ. και το θέμα τερματίστηκε, αφού τον Κώστα Μητσοτάκη υποσχέθηκαν ότι θα τον ψηφίσουν μονοκούκι και η Ντόρα και ο Κυριάκος...

Από την στήλη "Πάμε Λουκέτο" (Λάκης Μπέλλος - efsyn)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.