Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

«Η βίλα του Κυριάκου»


Για τα καλά έχουν «βγει τα μαχαίρια» στην ευρύτερη «δεξιά πολυκατοικία» καθώς θέση «μάχης», εκτός από τους υποψήφιους και τους υποστηρικτές τους, έχουν αρχίσει να παίρνουν και τα ΜΜΕ που πρόσκεινται στον συντηρητικό χώρο.
Κάπως έτσι συναντάμε το σημερινό κεντρικό θέμα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ακρόπολη» η οποία παρουσιάζει τη φωτογραφία μιας βίλας που ανήκει, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, στον Κυριάκο Μητσοτάκη.
«Ιδού η βίλα του αρχηγού Κυριάκου στη Νέα Υόρκη» είναι ο κεντρικός τίτλος του θέματος με την «Ακρόπολη» να αναφέρει, προλογίζοντας το συγκεκριμένο θέμα, στο εξώφυλλο: «Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ την Πέμπτη που μας πέρασε ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ το «πόθεν έσχες» του επιφανή γόνου της κληρονομικής «νέας δημοκρατίας», στο οποίο μεταξύ άλλων αναφερόταν ότι έχει στην κατοχή του σχεδόν 20 ακίνητα, πολλά εκ των οποίων απέκτησε χωρίς να έχει κολλήσει ένα ένσημο… Σήμερα η εφημερίδα μας, φέρνει στο φως ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ φωτογραφίες από την σπιταρόνα του Κυριάκου στη Νέα Υόρκη, η οποία βρίσκεται  στην οδό 215 East 73rd Street.
Μια απλή απεικόνιση του εσωτερικού, αλλά και του εξωτερικού του σπιτιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, οδηγεί στο συμπέρασμα πως ούτε οι Σαουδάραβες κροίσοι δεν ζουν σε τέτοια χλιδή. Προς θεού δεν ενοχοποιούμε τον πλούτο. Άλλωστε σε καπιταλιστικό σύστημα και μάλιστα παγκοσμιοποιημένο ζούμε όλοι μας… Αλλά από τα συναγόμενα προκύπτει πως η αφεντιά του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν είναι ποτέ δυνατόν ν’ αντιληφθεί πως ζει μία μέση ελληνική οικογένεια μετά από 6 χρόνια μνημονίων… Όταν ζεις σε τέτοια χλίδα, που να καταλάβεις αυτόν που ζει με 200 ευρώ το μήνα…»…
e524672ed509da107bb9624d66df5b77

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.