Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΣΑΜΑΡΑΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΤΑΞΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΑΣ... ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ 440.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ!!!

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ
Μέτρα για την καταπολέμηση της ανεργίας και τη στήριξη των ανέργων, κυρίως των νέων, εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράςαπό το υπουργείο Εργασίας. Το αρμόδιο υπουργείο αναλαμβάνει την υλοποίηση σχεδίου με τρεις πυλώνες για...
τη δημιουργία 440 χιλιάδων ευκαιριών απασχόλησης, είπε μεταξύ άλλων ο Α. Σαμαράς, τονίζοντας χαρακτηριστικά «δεν δίνουμε "ασπιρίνες" στους ανέργους. Καταπολεμούμε την ανεργία με αναπτυξιακές δράσεις».

Ακόμη, ο πρωθυπουργός μίλησε για τη μεταρρύθμιση του Ασφαλιστικού και την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας που ταλαιπωρεί τους ασφαλισμένους, αλλά και τα μέτρα στήριξης των ανέργων και των οικογενειών τους.

«Όλες οι μακροχρόνιες ελλείψεις του κοινωνικού κράτους καλύπτονται» τόνισε ο Α.Σαμαράς, που επανέλαβε ότι η χώρα αρχίζει να βγαίνει από την κρίση.

Η κατεύθυνσή μας είναι αναπτυξιακή, είπε ο πρωθυπουργός. Τέλειωσε η εποχή που ζούσαμε με δανεικά, επισήμανε με έμφαση σε άλλο σημείο της ομιλίας του, οι τόνοι της οποίας έφεραν «άρωμα εκλογών» στη μύτη πολλών πολιτικών αναλυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.