Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Στον απόηχο των εκλογών της ΟΝΝΕΔ...


ΛΑΡΙΣΑ: ΟΤΑΝ 
Ο ... ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ 
ΕΔΕΡΝΕ ΤΟΝ ... ΣΑΜΑΡΑ
Φαίνεται ότι η ενασχόληση με ΜΚΟ και με διαμεσολαβήσεις σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, αποτελεί τα τελευταία χρόνια για αρκετά στελέχη της ΟΝΝΕΔ αγαπημένη, προσοδοφόρα και κοινότυπη επαγγελματική διέξοδο και επιλογή.
Πέραν του νεοεκλεγέντος προέδρου της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκου, υπάρχουν σ΄ όλη την Ελλάδα και πολλοί άλλοι φερέλπιδες νέοι με παρόμοια πολιτική δράση προέλευση και ανέλιξη.
Ας ξεκινήσουμε από το τόπο καταγωγής του Α. Παπαμιμίκου τη Λάρισα, μια και 

έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, και σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε και με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Κάποιοι που πρωτοστατούσαν σε επεισόδια, προπηλακισμούς και ξυλοδαρμούς το βράδυ των εσωκομματικών εκλογών της 29ης Νοεμβρίου, σαν εκπρόσωποι της υποψηφίας Ντόρας Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου, σε βάρος εκπροσώπων του υποψηφίου Α. Σαμαρά, έχουν και άλλα χαρακτηριστικά που δικαιολογούν τις πιο πρόσφατες επιλογές τους.
Εκτός του ότι ήταν και πάλι οι πρωταγωνιστές στην «δυναμική» υποστήριξη της υποψηφιότητας του Α. Παπαμιμίκου, είχαν και ανάμεσα τους και τον συγκεκριμένο πρόεδρο της τοπικής ΝΕ της ΟΝΝΕΔ, που εκτός από πρωταγωνιστής στα επεισόδια στις 29/11, έχει διατελέσει κι αυτός πρόεδρος ΜΚΟ και διαμεσολαβητής – οργανωτής εκδηλώσεων της ΟΝΝΕΔ σε τοπικά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.
Με το αζημίωτο για την οργάνωση πάντα.
Ισως να είναι τυχαίο ότι μέχρι σήμερα κανένα διοικητικό ή άλλο μέτρο πολιτικής υφής , δεν έχει ληφθεί σε βάρος των παραπάνω παλληκαράδων από την Κεντρική Διοίκηση της μεγαλόψυχης ΝΔ, παρά το γεγονός ότι έχουν υποβληθεί μηνύσεις συνοδευόμενες από ιατροδικαστικές εκθέσεις, μαρτυρίες, καταγγελίες κ.λπ.
Τι περιμένουν άραγε; Την τυπική απόφαση του δικαστηρίου, υιοθετώντας ως νέοι Βουλγαράκηδες, το «οτι είναι νόμιμο είναι και ηθικό» ή πολιτικά αποδεκτό;
‘Η ότι η αυτοκάθαρση αφορά μόνο τους τέως υπουργούς;
Με όλα αυτά τα τυχαία όμως, και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το μόνο σίγουρο είναι ότι η ΟΝΝΕΔ θα παραμείνει ΜΚΟ, μια που για να γίνει η οργάνωση νεολαίας κυβερνητικού κόμματος, θα πρέπει και η ΝΔ να αναθεωρήσει και ξεκαθαρίσει τη στάση της στην αντιμετώπιση των πρακτικών αυτών των επαγγελματιών μεταλλαγμένων προέδρων των κομματικών οργανώσεων, εκτός κι αν η ΝΔ έχει αποφασίσει να μεταφέρει τις δραστηριότητες της και μόνον, στις επιχειρήσεις της συγεκαλυμένης παραοικονομίας και χρηματοδότησης των ΜΚΟ, και της διαμεσολάβησης στη νυχτερινή διασκέδαση .
Αλλά, αυτή είναι η ελπίδα και η διέξοδος που φέρνει η ΝΔ στο λαό και στη νέα γεννιά;
Γι’ αυτό στήθηκαν στις ουρές 800.000 ‘Ελληνες πολίτες στις 29 Νοεμβρίου;
Αυτό είναι το όραμα του προέδρου μας Αντώνη Σαμαρα;

Μια φορά ΟΝΝΕΔίτης
για πάντα ΟΝΝΕΔίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.