Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Την Ιστορία δεν την ψεκάζεις‏...


Τον Γλέζο, ως εκπρόσωπο μιας γενιάς(αριστερών, δεξιών ή ουδέτερων… Τι σημασία έχει;) που έγραψε τη δική της ιστορία σε χρόνια πραγματικά ΔΥΣΚΟΛΑ δεν μπορείς να τον χτυπάς, όποια ιδιότητα κι αν έχεις: Αν είσαι Έλληνας, αν είσαι άνθρωπος.
Το θέμα είναι η σημερινή νέα γενιά ν’ αποδείξει πόσο έτοιμη είναι ν’ αντισταθεί στην προσχεδιασμένη υποδούλωση που της ετοιμάζουν με πρόσχημα την κρίση.Ετοιμαστείτε να προσκυνήσετε τους τραπεζίτες.
Να σας δω λεβέντες μου (αυτό δεν το λέω [προς το παρόν] ειρωνικά) πως θα αντιδράσετε σε αυτά που προσχεδιάστηκαν, πριν την «κρίση», για την «κρίση».
Παρ όλη την εξέλιξη των κοινωνιών, αποδεικνύεται δυστυχώς (απ' ορισμένους σχολιαστές που παρακολουθώ σε διάφορα blogs), ότι εξακολουθούμε να είμαστε πρωτόγονα ζώα με βαθιά ένστικτα αντιπαλότητας. Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές, αντί να τα τιθασεύσουμε, διδασκόμενοι από την Ιστορία, γινόμαστε έρμαιά τους.
Αυτή η λογική, στη θεωρία της εξέλιξης των ειδών, έχει γνωστή κατάληξη: Όσων τα γονίδια τους κατεύθυναν να  
λειτουργούν ως άτομα, είχαν την τύχη να φαγωθούν από τα λιοντάρια και να μην επιζήσουν.
Αν νομίζετε, πως τα «λιοντάρια», έχουν άγνοια αυτού του κανόνα, τότε συνεχίστε υπάκουα στην λογική που σας επιβάλουν, «διαίρει και βασίλευε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.