Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Το μυστικό ραντεβού Καραμανλή - Ντόρας...



Από τον Γιάννη Δαίδαλο

Την πληροφορία που πρώτη αποκάλυψε, από νωρίς χθες στο Press-gr η 
Ιωάννα Λορένη (διαβάστε εδώ) για την μυστική συνάντηση που είχαν προ ημερών ο Κώστας Καραμανλής και η Ντόρα Μπακογιάννη, έχουν πρωτοσέλιδα αύριο και τουλάχιστον δύο κυριακάτικες εφημερίδες, το "Veto" και η "Real News".
Η είδηση αυτή έρχεται σε μια στιγμή που πυκνώνουν οι διεργασίες μέσα στη ΝΔ και κυκλοφορούν πληροφορίες ότι ο Αντ. Σαμαράς είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε διαγραφές σε μια επιχείρηση πολιτικής πυγμής και ενίσχυσης του αρχηγικού προφίλ του και ότι θα αποπέμπεται όποιος διαφωνεί έστω και με μέρος των θέσεων της ΝΔ, χωρίς να αποκλείεται "να αποβληθούν από την ΚΟ βουλευτές με ιδιότυπες πολιτικές συμπεριφορές, αλλά και όσοι αμφισβητήσουν την πολιτική του κ. Σαμαρά".
Ο Κ. Καραμανλής και η Ντ. Μπακογιάννη βλέποντας ότι...

ο Αντ. Σαμαράς θέτει, για διαφορετικούς λόγους τον καθένα, στο περιθώριο συμφώνησαν κατά τις πληροφορίες να θέσουν τέρμα στη δική τους διαμάχη και να συμμαχήσουν δημιουργώντας άτυπο μέτωπο σε βάρος του νέου αρχηγού. Επομένως, διαμορφώνονται νέες συμμαχίες και ο εσωτερικός πόλεμος στη ΝΔ μπαίνει σε νέα φάση με πολύ ενδιαφέρον αφού ο κ. Σαμαράς πολύ δύσκολα - σε αυτή τουλάχιστον τη φάση- θα διέγραφε την κ. Μπακογιάννη, πολύ περισσότερο τώρα που συμμάχησε πάλι με τον κ. Καραμανλή . Ορισμένοι λένε πάντως ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη διάσπαση.
Με όλα αυτά τα δεδομένα, το μυστικό ραντεβού Καραμανλή - Μπακογιάννη έχει μεγάλη σημασία. Όπως επίσης σημασία έχει ότι, κατά τις πληροφορίες μου, την αρχική διαρροή προς μια τουλάχιστον εφημερίδα για τη συνάντηση, την έκανε η πλευρά Καραμανλή, η οποία προφανώς ήθελε να στείλει το "μήνυμα" προς τον κ. Σαμαρά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.